loading...
آکادمی مهراز
علی اعتمادی فر بازدید : 32 شنبه 27 دی 1399 نظرات (0)

پاندمی ، باعث شده بسیاری از ما زندگی کاری خود را مجدداً مورد ارزیابی قرار دهیم. یک کوچ عالی می‌تواند به شما کمک کند تا بر مواردی که بیشترین اهمیت را دارند تمرکز کنید و شما را برای آنچه در آینده اتفاق می‌افتد آماده کند.
بسیاری از ما، در چند ماه گذشته حس کرده‌ایم که زندگی‌مان متوقف شده است. شما ممکن است قصد داشته باشید برای این‌که از این توقفی که به واسطه ویروس کرونا (کووید ۱۹) پیش آمده است به عنوان فرصتی برای یادگیری یک مهارت جدید یا شروع یک پروژه آرمانی خود استفاده کنید. اما در واقع، با تنظیم مجدد برنامه‌ها و اختلالات بی‌پایان به‌وجودآمده، پشت‌سرگذاشتن حتی ابتدایی‌ترین کارها سخت است.

طبیعی است که هرکسی در برهه‌ای از زندگی خود دوره‌ای این‌چنینی را پشت‌سر بگذارد، اما این‌که همه جهان هم‌زمان یک دوره این‌گونه را پشت‌سر می‌گذارد بی‌سابقه است. حتی اگر احساس می‌کنید که می‌توانید زندگی خود را به مسیر درستش برگردانید، ممکن است دیگران در همان مرحله در نقطه‌ای که شما هستید نباشند. این می‌تواند شخص شما و به‌علاوه همکاران و کسب و کار شما را تحت تأثیر قرار دهد.

آشنایی با سه مهارت کلیدی در کوچینگ، همان نقطهٔ اثر واقعی شما خواهد بود

هیچ راه حل واحدی که برای همگان قابل استفاده باشد وجود ندارد.

کوچینگ حرفه‌ای، راهی عالی برای یافتن شفافیت درونی لازم برای تصمیم‌گیری‌های خوب و حرکت رو به جلو است. برخلاف راهنمایی مستقیم منتورینگ، کوچینگ بازتاب بیشتر و اثر عمیق‌تری دارد. کوچینگ با پرسیدن سؤالات صحیح به افراد کمک می‌کند به توانایی بالقوه خود دسترسی پیدا کرده و پاسخ را در درون خود بیابند. هیچ توصیه جادویی وجود ندارد که در این برهه بی‌سابقه به شخص شما، همکاران و کسب و کارتان کمک کند، اما سؤالات مناسب به شما کمک می‌کند تا درک درستی از آنچه که نیاز دارید پیدا کنید.

باشگاه مشاوره کسب و کار در همدان

چگونه کوچینگ به شما کمک می‌کند؟

در طول پاندمی، یک چالش رایج، کمبود انگیزه عمومی است. استرس اضافی ناشی از تغییر روال روتین و عادی، عدم قطعیت در شرایط کاری آینده شما یا تغییر کامل در اولویت‌ها، می‌تواند انتخاب چالش بعدی شما در این شرایط را سخت کند.
علت دقیق رخوت شخصی شما کاملاً منحصربه‌فرد است. شاید نداشتن رفت‌وآمد صبحگاهی، باعث شده‌است تا پیداکردن آمادگی ذهنی مناسب برای انجام کار برای‌تان دشوارتر شود. اگر فرزندان شما در حال یادگیری از راه دور و در خانه هستند، مطمئناً در روز ساعات کمتری را برای خودتان اختصاص می‌دهید. دفترکار شما در خانه، هر چه‌قدر هم که خوب تنظیم شده باشد، به دلیل عدم وجود مرز مشخص بین زندگی کاری و زندگی شخصی، ممکن است به سادگی، یک محیط با بهره‌وری کمتر باشد.

آکادمی کوچینگ مهراز

افراد و تیم‌ها باید به دقت در مورد آنچه برای آن‌ها مفید است فکر کنند.

هیچ راه‌حل واحدی که برای همه قابل استفاده باشد وجود ندارد. شاید شما ندانید که از کجا شروع کنید، یا حتی به طور خاص چه چیزی اشتباه است، اما راهنمایی‌های یک کوچ عالی می‌تواند به شما کمک کند تا لیست انتخاب و راه‌حل‌های خود را کوتاه کنید، آنچه بیشترین اهمیت را دارد، بشناسید، روز خود را تقسیم کنید و پتانسیل‌های درونی خود را آزاد کنید، همراهی با یک کوچ، می‌تواند دست و پنجه نرم‌کردن با دنیای کنونی را راحت‌تر نماید.

چگونه کوچینگ می‌تواند به همکارانتان کمک کند؟

با تماس‌های زوم که جایگزین هر جلسه می‌شود، ممکن است روابط کاری که قبلاً به آنها عادت کرده‌اید به شدت تغییر کرده باشد. با توجه به ماهیت ویدیو کنفرانس، جلسات بایستی رسمیت و ساختار بیشتری داشته باشد، به‌ویژه در گروه‌های بزرگتر. این موضوع برای تیم‌هایی که نیاز به تصمیم‌گیری مشترک دارند، خصوصاً جایی که اعضا باید بر بحث‌ها تسلط یابند دشوارتر است.
از دست‌دادن تعاملات اداری معمول به موارد قبلی افزوده می‌شود. به عنوان مثال نوع مکالمه‌هایی که هنگام تهیه چای در آشپزخانه اتفاق می‌افتاد، اکنون باید برنامه‌ریزی شود. همراه با فشار شخصی منحصربه‌فردی که همه با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، همه این‌ها، کار تیمی را دشوارتر می‌کند.
به نظر می‌رسد که نحوه زندگی و کار ما به طرز غیر قابل برگشتی تغییر کرده است.
افراد و تیم‌ها نیاز دارند در مورد آنچه که برای آن‌ها مفید است و آنچه که مفید نیست به دقت فکر کنند و روش‌هایی را برای بازسازی برخی از کارهای گروهی از دست رفته توسعه دهند. درخواست یک همکار یا مدیر ارشد برای ارائه خدمات کوچینگ می‌تواند یکی از راه‌های کمک به ایجاد چنین همکاری باشد. سپس یک کوچ عالی سؤالات مناسبی می‌پرسد تا افراد را گرد هم آورده و تیم‌ها را به ایجاد روش‌های جدیدی که برای آن‌ها مناسب است برانگیزاند.

مشاوره مدیریت در همدان

چگونه کوچینگ می‌تواند به کسب و کار شما کمک کند؟

هر روز اخطارهای جدیدی درباره وضعیت اقتصاد به گوش می‌رسد. به نظر می‌رسد که نحوه زندگی و کار ما به طرز غیر قابل برگشتی تغییر کرده است و هر کسب و کاری نیاز به یافتن روش‌های جدید دارد. نمونه اولیه آن کافه‌ها و رستوران‌ها است. گزینه تحویل درمحل یا بیرون‌بر، به طرز شتاب‌زده‌ای به رستوران‌هایی که محل نشستن داشتند اضافه شده است.
کوچینگ می‌تواند به صاحبان کسب و کارها کمک کند تا مهم‌ترین کارها را شناسایی کرده و بر روی خواسته‌های (رویاهای) خود متمرکز شوند. یکی از روش‌های نوآورانه کوچینگ در امپریال استفاده از روش ایده‌پردازی گروهی است که توسط آزمایشگاه امپریال برگزار می‌شود. کارآفرینان دانشجوی تازه‌کار، که قبلاً هرگز یکدیگر را ملاقات نکرده‌اند، با یک کوچ گرد هم می‌آیند تا ایده‌های خود را به سطح بعدی برسانند. دانشجویان می‌توانند از این جلسه برای ایجاد شبکه خود، دریافت بازخورد از گروه در مورد ایده‌های تجاری خود، پرسیدن سؤال و ایجاد انگیزه برای یکدیگر استفاده کنند.
به نظر می‌رسد که نحوه زندگی و کار ما به طرز غیر قابل برگشتی تغییر کرده است.

طراحی سایت در همدان

ویکتوریا نیچول ، مدیر توسعه کارآفرینی، که بخش Idea Surgeries را هدایت می‌کند، می‌گوید این جلسات، کوچینگ‌های موفقی را در دو سطح فردی و مشارکتی فراهم کرده است. بسیار شگفت‌آور است دیدن دانشجویانی که جلسات را با انگیزه و بینشی که واقعاً به پیشبرد ایده‌های کسب و کار آن‌ها کمک می‌کند ترک می‌کنند.
آینده پر از عدم قطعیت است، با کوچینگ و تمرکز شفاف بر اهداف خود و درک این‌که برای رسیدن به آن اهداف به چه چیزی نیاز دارید، فرصت خارق‌العاده‌ای برای تنظیم مجدد مثبت خوهید داشت.

 

سایت اصلی : آکادمی مهراز

علی اعتمادی فر بازدید : 31 جمعه 26 دی 1399 نظرات (0)

این مقاله نگاهی اجمالی بر نقش کوچینگ منابع انسانی در محیط کسب‌وکار دارد. در این مقاله به مبحث ارزش کوچینگ می‌پردازیم و برخی از ابزارها و تکنیک‌های مورداستفاده در حوزهٔ عمل را شرح می‌دهیم. هم‌چنین کاربردهای گوناگون کوچینگ سازمانی را مورد کاوش قرار داده و به آموزش، گواهی‌نامه‌ها و مشاغل فعال در این حوزه می‌پردازیم.

 

بررسی اجمالی

کوچینگ در محیط کسب‌وکار ابزاری است که توسط فردی باتجربه‌تر یا ماهرتر باهدف کمک به توسعهٔ مهارت،‌ عملکرد و حرفهٔ کارمندان، به کار گرفته می‌شود.

صلاحیت‌های حرفهٔ کوچینگ (به‌عنوان گامی در یک سیستم آموزشی پیشرو) متمایز از صلاحیت‌های منابع انسانی فعال در حوزهٔ منتورینگ و مشاوره است. شاید کوچینگ یکی از ابزار مورداستفاده برای توسعهٔ مدیریت باشد، اما در عمل کوچینگ چیزی بیش از آموزش مدیریتی است.

 

کوچینگ فرآیندی به‌شدت فردگرایانه است که هم به ماهیت مشتری و هم به دانش، مهارت‌ها و توانایی‌های کوچ وابسته است. اگرچه، کوچ‌ها مجهز به چندین فن و ابزار شناخته‌شده برای به‌کارگیری در تقریباً همهٔ موقعیت‌های کوچینگ هستند.

‌ همگام با آشنایی بیشتر سازمان‌ها با اهداف و مزایای بسیار کوچینگ، این حوزه به‌صورت چشم‌گیری رشد کرده است و برخی از سازمان‌ها به‌صورت فعال بر روی ایجاد فرهنگ کوچینگ در محیط کسب‌وکار، سرمایه‌گذاری می‌کنند. فرهنگ کوچینگ درون یک سازمان مواردی بیش از کوچینگ رسمی را دربر می‌گیرد؛ این فرهنگی است که در آن رفتارهای کوچینگ به‌عنوان ابزار برقراری ارتباط، مدیریت و تأثیرگذاری بر دیگران به کار گرفته می‌شوند. این فرهنگ هم‌چنین محیطی است که برای یادگیری و پیشرفت کارکنان ارزش ویژه قائل است.

باید مانند هر هدف راهبردی به مفهوم کوچینگ نیز نزدیک شد. اجرای موفق تکنیک‌های کوچینگ در یک سازمان، نیازمند تعهد از طرف سازمان و فرد دریافت‌کنندهٔ کوچینگ، طرح و نقشه داشتن برای کسب نتایج موردنظر، حضور کوچ‌های واجد شرایط و درنهایت ارزیابی قابل‌پیگیری است. امروزه، آموزش دیدن و دریافت گواهی‌نامه در حوزهٔ کوچینگ امکان‌پذیر است. کوچینگ به‌عنوان یک مسیر شغلی، معمولاً به افراد و سازمان‌ها به‌صورت مستقل خدمت می‌دهد. اگرچه، برخی از سازمان‌های بزرگ کوچ‌ها را به‌عنوان کارمندان رسمی هم استخدام می‌کنند.

 

تعریف

از مشخصه‌های خاص کوچینگ در محیط کسب‌وکار این است که شخصی‌سازی و سفارشی می‌شود و این‌که به‌صورت فردبه‌فرد و طی یک دورهٔ زمانی و با در ذهن داشتن یک هدف مشخص و خاص در حوزهٔ مشخصی صورت می‌گیرد. کوچینگ از جهتی مشابه منتورینگ بوده، اما متمایز از آن است. منتورینگ یک روش توسعهٔ حرفه است که در آن کارکنان کم‌تجربه‌تر با همکاران باتجربه‌شان همگام می‌شوند تا باتجربه‌ترها در برنامه‌های رسمی یا غیررسمی راهنمای آن‌ها باشند. درحالی‌که کوچینگ اغلب برای کمک به افرادی است که در حال آماده شدن یا حرکت به سمت مأموریت‌های جدید، حرکت به‌سوی بهبود عادت‌های کاری یا سازگاری با یک محیط در حال تغییر یا غلبه بر موانع خاص هستند.

 

همچنان که در این مقاله آمده است، کوچینگ معادل مشاوره نیست که در سلسه‌مراتب یک سیستم آموزشی پیشرو به‌عنوان یک گام یا تکنیک سازمانی گنجانده شود، هم چنان‌که آموزش و یا دستورالعمل نیست؛ درواقع کوچینگ در محیط کسب‌وکار فرآیند راهنمایی فرد (مراجع) برای ارتقای وی از سطحی از شایستگی به سطحی دیگر است. اساساً، کوچینگ رابطهٔ کسب‌وکاری بین سازمان، کوچ و فرد تحت کوچینگ است و شامل رویکردی متناسب با شرایط مشتری است. بسته به جایگاه شخص پذیرای کوچینگ و هدف کوچینگ، رویکردهای متفاوتی فراخوانی شده و به کار گرفته می‌شوند.

 

ارزش

کوچینگ روش معمول برای توسعهٔ کارکنان است که نتایج مثبتی در حوزهٔ کسب‌وکار به بار آورده است. طبق نظرسنجی سال 2015 از فدراسیون بین‌المللی کوچ (ICF) و مؤسسهٔ سرمایهٔ انسانی (HCI)، تحقق فرهنگ قوی کوچینگ با افزایش عملکرد در کسب‌وکار و تعامل کارکنان، پیوند مستقیم داشته است.

نظرسنجی نشان داد 51 درصد پاسخ‌دهنده‌هایی که در سازمان‌های بافرهنگ قوی کوچینگ اشتغال داشتند درآمدی بالاتر از درآمد همتایان صنعتی‌شان گزارش داده‌اند و 62 درصد کارکنان آن سازمان‌ها خود را بسیار متعهد به کار قلمداد کرده‌اند. طبق گزارش فدراسیون بین‌المللی کوچ و مؤسسهٔ سرمایهٔ انسانی، پاسخ‌دهندگان دلایل بهبود شرایط کسب‌وکار را در پنج مورد ذیل گزارش کردند:

  • بهبود عملکرد تیمی
  • تعهد کاری بیشتر
  • بازدهی بیشتر
  • بهبود روابط کارکنان
  • پیشرفت سریع‌تر رهبری تیم

بااین‌حال، کوچینگ مناسب همه نیست! برخی افراد پذیرای بازخورد نیستند و برخی تمایلی به تغییر ندارند. این مشکلی است که با فرد دریافت‌کنندهٔ کوچینگ به وجود می‌آید و ربطی به نقص و ناکارایی در ابزار کوچینگ ندارد. حتی کارمندی با سوابق کاری درخشان هم می‌تواند از مزایای دریافت کوچینگ شخصی برای حل مشکلاتش بهره ببرد و حتی بیش‌ازپیش بدرخشد. برای کسانی که تعهدی بر عهده می‌گیرند، کوچینگ می‌تواند دنیای کاملاً جدیدی از صراحت و شفافیت بیشتر، کسب احترام بیشتر از تمامی کارمندان در رده‌های مختلف، برقراری اتحاد و روابط حرفه‌ای و کسب مهارت‌های بهتر برای دست‌یابی به اهداف راهبردی، پیش روی‌شان بگشاید.

طراحی سایت در همدان

تکنیک‌ها و ابزار

در بهترین حالت، کوچینگ در محیط کسب‌وکار به‌جای آن‌که دربارهٔ «متخصص» بودن یک فرد و سخنرانی برای دیگران باشد، دربارهٔ شراکت و همکاری در کار است. مراجع کوچینگ، خود متخصصی است که در سازمانی مشغول به کار است؛ کوچ به مراجع کمک می‌کند تا به سطح بالاتری از تخصص دست یابد. کوچ می‌تواند انواع روش‌ها را برای تسهیل فرآیند کوچینگ به کار گیرد:

  • استفاده از داده‌های به‌دست‌آمده از نظرسنجی‌های کاملاً متنوع از افراد با هویت ناشناس یا نظرسنجی‌های تحلیلی مراجع جهت شناخت رفتارهای عینی که می‌توانند با نتایج کسب‌وکار مرتبط باشند.
  • مدیران عامل اغلب از اختلاف و ناهمگونی ارزشیابی خود با ارزشیابی و رتبه سنجی زیردستانشان در مورد آن‌ها شوکه می‌شوند. این امر می‌تواند اولین تلنگر به مدیران باشد تا بدانند که از مسائل پیرامونشان بی‌اطلاع‌اند.

 

  • استفاده از ارزیابی شخصیتی و رفتاری برای تشخیص این‌که کدام خصیصه‌ها و رفتارها در فرد غالب بوده و یا فرد فاقد آن‌هاست و این‌که تغییر کدام خصیصه‌ها و رفتارها آسان یا مشکل است.
  • گوش دادن فعال؛ کوچ مشکلات مراجع را حل نمی‌کند- مراجع خود دست به حل مشکلاتش می‌زند.

 

  • کمک به مراجع برای تمیز دادن بین آنچه مهم است و آنچه اهمیت چندانی ندارد.
  • هدایت مراجعین به بیرون رفتن از منطقهٔ امنشان.
  • تأیید موفقیت‌ها و دستاوردهای مراجع و همدلی (و نه همدردی) با او در مواقع ناامیدی
  • کمک به مراجع برای تعیین اهداف، ایجاد یک برنامهٔ عملیاتی برای حرکت روبه‌جلو، پیش‌بینی و غلبه بر موانع بالقوه.
  • پیشنهاد کتاب‌های خاص یا دیگر منابع یادگیری.
  • تشویق به نوشتن یادداشت‌های روزانه برای آگاهی از احساسات و رفتارهای خویش و پیگیری پیشروی به‌سوی اهداف.
  • شرکت در نقش بازی کردن و شبیه‌سازی فضای کاری برای ارتقای تمرین مهارت.
  • برگزاری جلسه‌ها به‌صورت منظم و آماده‌سازی تکالیف محول شده برای تمرین در محل کار، بین جلسات برگزاری.
  • مدیریت محرمانه بودن مشارکت کوچینگ. در بیشتر موارد، مراجع رسمی سازمانی است که بابت فرآیند کوچینگ دستمزد پرداخت می‌کند، بااین‌وجود مراجع حقیقی فردی است که تحت کوچینگ قرار می‌گیرد.
  • طراحی سیستم‌های پیگیری بازگشت سرمایهٔ صرف شده برای بهره‌مندی از کوچینگ.

مشاوره مدیریت در همدان

 

کاربردهای کوچینگ

رشد صنعت کوچینگ در محیط کسب‌وکار بسیار سریع بود. مشابه آموزش شخصی در حوزهٔ خصوصی، کوچینگ در محیط کسب‌وکار به‌سرعت تبدیل به جریان اصلی شد که به‌تمامی حوزه‌های مدیریت سازمانی راه یافت. کوچینگ می‌تواند ابزاری مؤثر در برطرف نمودن نیازهای متعدد سازمانی باشد.

توسعهٔ اجرایی

کوچینگ اجرایی که گاهی برای پرداختن به رفتار ناکارآمد یا مخرب رهبر ارشد معرفی می‌شود، می‌تواند به عملکرد مدیر اجرایی توانمند حتی در یک سطح بالاتر نیز کمک کند. کوچینگ اجرایی همچنین برای توسعهٔ چشم‌اندازهای با پتانسیل بالا برای اهداف برنامه‌ریزی سلسه‌مراتب سازمانی سودمند است. بسیاری از سازمان‌ها به آینده نگاه می‌کنند و به گسترش سازمان در سطح جهانی فکر می‌کنند که این آینده‌نگری نیاز به داشتن مهارت‌های جدید رهبری در سطح جهانی و مسیرهای ساختارمند و سنجیده‌تر برای پرورش رهبران آینده را، در مرکز توجه قرار داده است.

مدیران اجرایی فعلی. مدیران عامل به‌عنوان مشتری‌های کوچینگ، شاید آگاه نباشند که صلاحیت‌هایی که آن‌ها را به جایگاه بالایی در سازمان رسانده است شاید تضمین‌کنندهٔ ادامهٔ موفقیت آن‌ها نباشند. علاوه بر این،‌ مدیران عامل گرایش دارند افرادی بسیار پویا باشند که همواره تمایلی به شنیدن بازخوردهای ناخواسته و ناخوشایند ندارند. کارمندان ممکن است به دلیل ترس از انتقام یا محرومیت از بودن در حلقهٔ داخلی سازمان، از گفتن آنچه نیاز است گفته شود بپرهیزند. اگر کسانی که بر جایگاه تیم مدیران ارشد تکیه زده‌اند کوچینگ را به‌عنوان عملی که گریزی از آن نیست بپذیرند، احتمالاً بیشتر پذیرای آن خواهند بود و آن را به‌عنوان ابزاری مؤثر در جهت پیشرفت خود به کار خواهند بست. کوچینگ اجرایی شکلی عملی و هدف محور از توسعهٔ یک‌به‌یک است. مشتری‌های کوچینگ مدیران ارشد نوعاً به دنبال یک شریک متفکر هستند که با او دربارهٔ گزینه‌های تصمیم‌گیری به بحث بپردازند، چشم‌اندازشان را گسترش دهند، بین فعالیت‌های کاری و خانگی توازن ایجاد کرده و در شرایط سخت یا غیرمعمول راهبردی عمل نمایند. کوچینگ راهبردی باید نیازهای سازمانی و شخصی را یکپارچه‌سازی نماید. به هر کاری که دست‌زده می‌شود باید به‌صورت سفارشی برای فرد موردنظر و با تمرکز بر اهداف توسعهٔ ویژهٔ یک رهبر، طراحی‌شده باشد. مدیرعامل به‌طورمعمول نیاز به کوچینگ شش تا هشت‌ماهه دارد تا بتواند رفتارهای جدید را در خود تثبیت کند. تمرین، مشاهده و بازخورد کلید تغییر رفتار هستند.

مدیران اجرایی بالقوه. بیشتر کسانی که در حال حاضر عهده‌دار مقام‌هایی در سطح اجرایی هستند در آستانهٔ بازنشستگی‌اند. سازمان‌ها می‌خواهند با ایجاد کمترین خلل ممکن، در سطح رهبری و هدایت سازمان تغییراتی ایجاد کنند. شرکت‌ها برای آن‌که مجال انتقالی هموار و بی‌دردسر را فراهم کنند، کوچینگ را به‌عنوان ابزاری برای پرورش نسل بعدی رهبران به کار می‌گیرند. عواملی همچون دست‌یابی چشم‌گیر فرد به اهداف توسعه، برآورد مثبت از طرف کوچ و توانایی فرد دریافت‌کنندهٔ کوچینگ برای اتخاذ وظایف جدید، از مزایای شناخته‌شدهٔ کوچینگ اجرایی هستند. در سایهٔ این تغییر چشم‌گیر در موقعیت‌های سطح اجرایی، بودجه‌ای که پیش‌ازاین به‌صورت مستقیم به سمت رهبران ارشد هدایت می‌شد، شروع به تغییر مسیر به سمت مدیران سطح اول و میانی کرده است.

کوچینگ سازمانی در همدان

توسعهٔ مدیریت

سرپرستان و مدیران اغلب در خط مقدم عملکرد سازمانی هستند و برای انگیزه‌بخشی به تلاش جمعی در سازمان لازم است مهارت‌های خود را توسعه بخشند. گاهی، این اشخاص فاقد مهارت‌های فردی لازم، همچون مهارت تعیین اهداف، محول کردن وظیفه به افراد، قدرت پاسخ‌گویی، ارائهٔ بررسی‌های کارآمد از عملکرد سازمان و حتی توانایی کوچ کردن (تربیت کردن) خودشان هستند. کوچینگ در محیط کسب‌وکار می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا چنین مهارت‌هایی را در خود پرورش دهند.

یک مدیر احتمالاً در یک سطح نظارتی موفقیت‌هایی کسب کرده و از این طریق به سطح بالاتر ارتقا یافته یا استخدام‌شده است. بر همین اساس، مدیر می‌تواند از کوچینگ در مباحث کلان بهره گرفته یا شاید نیاز به صیقل دادن و اصلاح مهارت‌هایش در یک حوزهٔ خاص مانند واگذاری کار، مدیریت زمان، ایجاد تیم، مدیریت عملکرد، استخدام یا مهارت‌های ارتباطی یا مذاکره‌ای داشته باشد. به همین ترتیب، یک سرپرست معمولاً شخصی است که در مراتب سازمانی توانسته ارتقای مقام یابد، بنابراین او نیز می‌تواند از کوچینگ برای چگونگی انتقال کارآمد به نقش جدید ریاست بهره ببرد.

باشگاه مشاوره کسب و کار در همدان

توسعهٔ متخصصان منابع انسانی

کوچینگ در محیط کسب‌وکار می‌تواند اثر متمایزی بر عملکرد واحد منابع انسانی سازمان داشته باشد به‌نحوی‌که رویکرد تکاملی مهمی برای متخصصان این رشته به‌حساب آید. ضروری‌ترین دلایل متخصصان منابع انسانی برای برخورداری از کوچینگ، کمک به آن‌ها برای کارآمدتر بودن در این موارد است:

  • اثبات ارزش خود در تصمیمات نهایی سازمان.
  • بررسی اهمیت برنامه‌های منابع انسانی.
  • برنامه‌ریزی راهبردی.
  • نشان دادن بازگشت سرمایه‌گذاری.
  • نهادینه کردن نوآوری‌های بخش منابع انسانی.
  • ارتباطات سازمانی.

نمونه‌هایی از کاربردهای مختلف کوچینگ در حوزه منابع انسانی را در زیر آورده‌ایم:

کوچینگ تنوع (گوناگونی)

کوچینگ می‌تواند ابزاری کارآمد برای پشتیبانی از ابتکار عمل حاصل از تنوع در یک سازمان باشد، اگرچه سازمان‌ها باید دقت داشته باشند که چنین تلاش‌هایی به معنای تبعیض غیرقانونی نیستند.

فعالیت‌های کوچینگ مبتنی بر اصل تنوع بر موارد زیر تمرکز دارند:

  • آگاهی و فراگیری (شمول): کوچینگ می‌تواند برای ایجاد حساسیت در کارکنانی که در معرض یا متهم به رفتارهای نامناسب، تبعیض‌آمیز یا آزاردهنده هستند، به کار آید.

هدف کمک به آن‌هاست تا مسائل را از نگاه کسانی ببینند که به لحاظ جنسیت، نژاد، مذهب یا دیگر مشخصه‌های فردی، با آن‌ها متفاوت‌اند تا بتوانند در محیط کسب‌وکار پاسخی مؤثر از خود ارائه دهند.

(این مسئله متمایز از هرگونه چاره‌اندیشی تأدیبی است که ممکن است نیاز به آن باشد.)

  • تفاوت‌های نسلی: کوچینگ در محیط کسب‌وکار می‌تواند به کارکنان جوان و مسن در درک دیدگاه‌های جهانی مختلف و مهارت‌های نسل‌های متفاوت یاری رسانده و به آن‌ها یاد دهد که چگونه داشتن تجربه‌های متفاوت بر نحوهٔ نگرششان نسبت به محل کار تأثیر می‌گذارد. همچنین کوچینگ کارکنان را در کشف این موضوع که چگونه می‌توانند به‌صورت کارآمدتری باهم و در کنار هم کار کنند تا به اهداف سازمانی دست یابند، یاری می‌کند. کوچینگ همچنین می‌تواند به شناسایی و رفع کلیشه‌های نسلی کمک کند.
  • سبک‌های رفتاری و شخصی: کوچینگ می‌تواند به اشخاص در درک بهتر اینکه همتایان کاری آن‌ها چقدر شبیه آن‌ها یا متفاوت از آن‌ها هستند و اینکه اشخاص چگونه می‌توانند با افراد دارای سبک‌های رفتاری و شخصی مختلف تعامل مؤثر داشته باشند، کمک کند.

کوچینگ بینا-فرهنگی

همان‌طور که جهان کسب‌وکار در بازار جهانی به تکامل خود ادامه می‌دهد، کوچینگ اجرایی ابعاد جدیدی به خود می‌گیرد: چشم‌اندازهای بینا-فرهنگی. اگر رهبران شرکت در اثر ادغام شرکت‌ها یا مالکیت شرکت‌های جدید با تغییرات فرهنگی مواجه شوند، یا با نیروی کاری که دیدگاه‌ها، ارزش‌ها و انتظارات ملی و قومی متفاوتی دارد سروکار داشته باشند، کوچینگ می‌تواند در کمک به مدیران اجرایی جهت مسیریابی در محیط‌های بینا-فرهنگی مؤثر باشد.

کوچینگ سلامت

در این دوره از مراقبت‌های بهداشتی مشتری محور (سفارشی)، کوچینگ سلامت نقش پررنگ‌تری در آموزش و توانمندسازی کارکنان برای گرفتن تصمیم‌های هوشمند برای خرید لوازم مراقبت بهداشتی – و تصمیم‌های هوشمندانه‌تر دربارهٔ سلامت خودشان، ایفا می‌کند. مطالعات نشان می‌دهند که اشخاصی که در کوچینگ سلامت شرکت می‌کنند، همچنین بهتر می‌توانند خدمات مراقبت بهداشتی را دنبال کنند و درنهایت هزینه‌های مراقب بهداشتی کمتری می‌پردازند و یا به سازمان تحمیل می‌کنند.

 کوچینگ انتقالی

کوچینگ در محیط کسب‌وکار در واحد منابع انسانی، همچنین می‌تواند در انواع مختلفی از موقعیت‌ها، ازجمله انتقال‌های داخلی به کار گرفته شود، همچون:

  • اولین مأموریت بین‌المللی کارمند.
  • بازگشت از مأموریت.
  • پس از ارتقای شغلی کارمند.
  • به دنبال ادغام یا مالکیت شرکتی دیگر.
  • پس‌ازآن که در نقش کارمندی به لحاظ حوزه یا گسترهٔ فعالیت تغییر قابل‌توجهی به وجود آمد.
  • پس‌ازآن که کارمندی به یک کارگروه یا اقدام ابتکاری کلیدی گماشته شد.
  • سرعت بخشیدن به پیشرفت کارمندان دارای پتانسیل بالا جهت پیشرفت.
  • بخشی از پیشرفت سلسله مراتبی و یا توسعهٔ مسیر اصلی رهبری سازمان بودن.

 

کوچینگ در کنار دیگر مشاغل

کوچینگ می‌تواند برای متخصصین حوزهٔ منابع انسانی که سابقه و اعتبار قابل قبولی از خود به‌جا گذاشته‌اند، فرصت‌های قابل‌ملاحظه‌ای فراهم کند. حرفه‌ای‌های کوچینگ در سازمان‌ها و کسب‌وکارها، معمولاً ارائه‌دهندهٔ مشاوره‌های مرتبط هم هستند.

تقریباً همهٔ کوچ‌ها خدمات اضافی مانند مشاوره و آموزش متناسب باتجربه و تخصص خود در رشته‌های مرتبط ارائه می‌دهند. با رشد پیوستهٔ این حرفه، مشاهده می‌شود که در حال حاضر کوچینگ از تحقیقات خود پیشی گرفته است، این امر حاکی از بازگشت سرمایه‌گذاری (ROI) و نرخ بازده مورد انتظار (ROE) ارائه‌شده از طرف خدمات کوچینگ حرفه‌ای است و این در حالی است که بیشتر کوچ‌ها از خارج از سازمان‌ها استخدام می‌شوند ولی سازمان‌ها و شرکت‌های پیشرو، بهره‌مندی از کوچ‌های داخلی و سرمایه‌گذاری روی آموزش آن‌ها را در صدر برنامه‌های توسعه فردی مدیران میانی و ارشد خود قرار داده‌اند.

 

سایت اصلی : آکادمی مهراز

علی اعتمادی فر بازدید : 39 پنجشنبه 25 دی 1399 نظرات (0)

همه چیز را همگان دانند

همه چیز را همگان دانند. این جمله‌ای است که به گوش اکثر ما آشناست. گوینده معمولا در ادامه‌ی این جمله می‌خواهد به اهمیت مشاوره و پرس و جو از دیگران اشاره کند. بدین ترتیب است که ما از اطلاعات و دانش و نظرات بقیه‌ی افراد آگاه و در نتیجه منتفع می‌شویم. اما باید بدانیم که مشاوره‌ی خوب و اصولی چیست و هر نظر و پیشنهادی را پذیرا نباشیم. بدین منظور به تعریف مشاوره می‌پردازیم.

مشاوره چیست؟

مشاوره یک واژه‌ی عربی است و در باب اهمیت آن می‌توان به آیه‌ی «وامرهم شورا بینهم» اشاره کرد. در تعریف آکادمیک و علمی مشاوره به امر تشکیل دادن شورا و مشورت کردن با دیگران و کمک گرفتن فرد یا سازمانی از متخصصین اطلاق می‌شود و انواع مختلفی دارد که عبارتند از: مشاوره تحصیلی، مشاوره شغلی، مشاوره خانواده و غیره. یکی از نوظهورترین انواع مشاوره، مشاوره مدیریت است که در این نوشتار به تفصیل در مورد آن سخن می‌گوییم.

مشاوره مدیریت چیست؟

مشاوره مدیریت به عملی گفته می‌شود که طی آن به بهبود شرایط یک سازمان، شرکت و سایر فعالیت‌های عرصه‌های تولید و خدمات کمک می‌شود. این کمک‌ها می‌توا‌ند در راستای حل یک مشکل باشد یا به منظور ارتقای یکی از جوانب سازمان صورت گیرد. مثلا به منظور افزایش بهره وری یا بهبود عملکرد منابع انسانی و یا برای کسب سود و درآمد بیشتر از طریق بازاریابی و تبلیغات باشد. بسیار بهتر و آینده نگرانه‌تر است اگر مفهوم مشاوره مدیریت در تمام طول عمر سازمان جریان داشته باشد و فقط مختص به زمانی نباشد که مشکل خاصی پیش آمده و در صدد حل آن به جستجوی مشاوران مدیریت باشیم. زیرا ممکن است ریشه‌ی مشکلی که اکنون با آن مواجه شده‌ایم در گذشته‌ی بسیار دور باشد و از تصمیمات آن دوران ناشی شده باشد. در صورتی که امر فوق تحقق یابد – یعنی اگر سازمان همواره از وجود مشاوره مدیریت بهره بگیرد- این احتمال وجود دارد که هرگز با مشکل جاری رو به رو نمی‌شد. به طور خلاصه می‌توان گفت که بهره گیری از مشاوره مدیریت، تضمین حداکثری سلامت سازمان را در پی خواهد داشت.

صنعت مشاوره مدیریت

این نوع از مشاوره طیف بسیار گسترده‌ای دارد اما در نهایت همگی به این نتیجه منجر می‌شوند که به مدیران سازمان‌ها در امر تصمیم گیری کمک می‌کنند. امروزه در سراسر جهان، علی الخصوص کشورهای پیشتاز در زمینه‌های صنعت و تجارت مفهوم مشاوره مدیریت (Management consulting) بسیار جا افتاده است. دانشجویان رشته‌ی مشاوره بعد از فراغت از تحصیل می‌توانند وارد بازار کار این رشته شده و به طور مستقل یا به عنوان عضوی از یک شرکت مشاوره‌ای مشغول به کار شوند.

صنعت مشاوره

وظایف مشاوره مدیریت چیست؟

به عنوان اولین وظیفه‌ی مشاور مدیریت میتوان گفت که باید شناخت اساسی و دقیق از سازمان و روند ساز و کار آن و همچنین اهداف آن داشته باشد.

در قدم بعدی باید به خوبی از عهده‌ی تجزیه و تحلیل آمار و ارقام و موقعیت‌های پیش روی سازمان بربیاید. از قدمت سازمان و آنچه بر آن گذشته است اطلاعات کافی در دست داشته باشد، شناخت درست و واقعی از موقعیت کنونی سازمان داشته باشد تا بتواند خط مشی تصمیم گیری برای آینده‌ی سازمان را در مسیر بهبود و پیشرفت برنامه ریزی کند.

همانطور که می‌دانیم برنامه ریزی به تنهایی کاری از پیش نمی‌برد بلکه عمل کردن به برنامه و مهمتر از آن نظارت و پیگیری در طول مسیر است که ضامن موفقیت و پیشرفت می‌شود. (اما هیچ گاه نمی‌توان منکر اتفاقات پیش بینی نشده و غیرمترقبه شد!)

مشاوره مدیریت وظیفه دارد که افراد شاغل در سازمان را در راستای تحقق اهداف آموزش داده و راهنمایی کند.

در پایان این سری اعمال مشاور باید مدیر را برای گرفتن تصمیمات مهم و گاها سختی که در برابر آن‌ها مقاومت می‌کند، ترغیب و متقاعد کند.

وظایف مشاوره مدیریت

مشاوره مدیریت خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

مدیران در وهله‌ی اول به مشاوری اعتماد می‌کنند که مطمئن باشند حافظ اسرار سازمانشان است. همچنین از قابلیت‌ها و مهارت و دانش آن فرد آگاه و راضی باشند و بدانند که مستعد یادگیری روش‌ها و متدهای جدید و کاربردی است. همچنین فرد باید در این زمینه تحصیلات مرتبط و یا سابقه‌ی کاری درخوری داشته باشد. مشاوره مدیریت بر چند نوع است: مشاوره مدیریت منابع انسانی، مشاوره مدیریت پروژه، مشاوره مدیریت برندسازی، مشاوره مدیریت بازاریابی و فروش و …

نتیجه گیری:

با اوصاف و توضیحات فوق باید به پاسخ این سوال برسیم که «چرا و در چه زمانی به صنعت مشاوره مدیریت نیاز داریم». پاسخ روشن و واضح است. اگر شما مدیر یک سازمان هستید – چه تازه تاسیس و چه قدیمی- باید بدانید که همیشه به مشاوره مدیریت نیاز دارید نه فقط در زمان بروز مشکل! در پاسخ به چرایی این مساله می‌توان به طور خلاصه گفت که به منظور کاهش هزینه‌ها و جلوگیری از وقوع مشکل و حتی نابودی و ورشکستگی سازمان و همچنین برای بهبود عملکرد سازمان و عقب نماندن از رقبا، وجود مشاوره مدیریتی که روشنگر مسائل سازمان باشد همواره احساس می‌‌شود.

 

 

مشاوره مدیریت در همدان

باشگاه مشاوره کسب و کار در همدان

طراحی سایت در همدان

 

 

سایت اصلی : آکادمی مهراز

علی اعتمادی فر بازدید : 34 چهارشنبه 24 دی 1399 نظرات (0)

به‌منظور آشنایی با مزایا و یا حتی دلیل و چرایی استفاده از مشاوره ‌های مدیریتی، قبل از هر چیز باید با فرایند مشاوره مدیریت آشنا شد. باید بیان داشت که، مشاوران از طریق دانش و تخصص خود از طریق راهنمایی در دسترسی به اهداف و حل کردن مشکلات کسب ‌و کارها، به آن‌ها کمک می‌کنند. صاحبان کسب ‌و کارها معمولاً با هدف رشد و تکمیل مهارت‌های کارکنانشان و صرفه‌جویی در هزینه‌ها مشاوران را به خدمت می‌گیرند. از طرف دیگر وجود مشاوران در کسب‌ و کارها به‌دلیل داشتن نگرشی متفاوت و ترسیم دورنمای موقعیتی کسب ‌و کارها، بی‌طرف بودن در ارائه‌ی نظرات و همچنین تسهیل‌ کردن تغییرات مورد نیاز، از الزامات رشد و توسعه‌ی هر کسب ‌و کاری است. البته شرط به خدمت گرفتن مشاوران اطمینان از دانش و تخصص آن‌ها در زمینه‌ی مورد نظر می‌باشد

شرح وظایف و خدماتی که مشاوران در کسب ‌و کارهای مختلف برعهده دارند، بستگی کاملاً مستقیمی با ماهیت صنعت مورد نظر دارد. از مشاوران انتظار می‌رود که برای حفظ یا بهبود و ارتقای کسب ‌و کار، افزایش بهره‌وری، سودآوری و درآمد پایدار توصیه‌ها و رهنمودهای اجرایی داشته باشند. مدت زمان حضور مشاوران در سازمان‌ها و کسب‌ و کارها بر اساس نیازهای کارفرما، مشکلات پیش‌بینی نشده و یا پروژه‌ای که مشاور برای استخدام شده است بستگی دارد.

مشاور موفق و دارای مهارت علاوه بر داشتن تحصیلات آکادمیک و تجربه‌ی کاری باید دارای ویژگی‌ها و خصوصیات زیر نیز باشد:

  • تفکر و استدلال منطقی
  • رهبری
  • ارتباطات
  • نبوغ و خلاقیت
  • توانایی کار کردن با دیگران و روحیه کار تیمی

همان‌طور که در بررسی فرایند مشاوره مشخص شد، مشاوره مدیریت کمک‌رسان و توانمندساز کسب ‌و کارها است. البته باید در نظر داشت که صاحبان کسب ‌و کار برای مسائل بدیهی، روزانه و مواردی که خود توانایی اداره کردن آن را دارند به سمت مشاوران مدیریت نمی‌روند؛ آنان تحلیل اطلاعات ارزشمند محیطی، استفاده از تجربیات و تخصص برای تصمیم‌گیری و حرکت به سوی تعالی از مشاوران انتظار دارند به‌طوری‌که نتیجه استفاده از مشاوران مدیریت داشتن برنامه استراتژیک و مسیر حرکت به سوی غرور و افتخار باشد.

قبل از برشمردن مزایای استفاده از مشاوره مدیریت (که از شمار خارج است) در ابتدا باید دلیل و چرایی استفاده از مشاوران مدیریت مطرح گردد که در سال‌های اخیر به ‌دلیل بدیهی بودن وجود آن‌ها کمتر بدان پرداخته شده است. دلایل متعددی در استفاده از خدمات مشاوره مدیریت در سازمان‌ها وجود دارد که به برخی از آن‌ها اشاره می‌شود:

  • داشتن نگاه چند بعدی و برون سازمانی جهت شناسایی مشکلات
  • کاتالیزور اعمال تغییرات در سازمان‌ها و شرکت‌ها
  • قرار گرفتن در مرکزیت نظریه‌ها و روش‌های مدیریت و توسعه‌ی حرفه مدیریت

در نهایت باید به این نکته اشاره کرد که مشاوره مدیریت یک علم یا هنر نیست بلکه یک مورد کاربردی بوده که در موقعیت‌های مختلف، روش‌های متفاوتی را به‌کار می‌گیرد و در دراز مدت به تجربه و مهارت تبدیل می‌شود.

با تمام مزایا و فرصت‌هایی که مشاوران مدیریت برای صاحبان کسب ‌و کار ایجاد کرده‌اند؛ اما هنوز هم اکثراً زمانی به مشاوران مدیریت رجوع می‌کنند که با مشکل و بحران مواجه شده و یا تمایل به کاهش هزینه دارند. در این‌گونه مواقع مشاوران مجبور به حرکت‌های انقباضی بوده که اثرات این حرکت‌ها بر روی برخی از کارکنان ناخوشایند می‌باشد؛ از این‌رو حضور مشاوران مدیریت در سازمان‌ها برای همه کارکنان مطلوب نبوده و باعث ایجاد سد دفاعی در برابر کار کردن مشاوران در سازمان‌ها و عدم همکاری با آنان می‌شود.

یکی از سؤالات مطرح در استفاده از خدمات مشاوره مدیریت، این است که چه افرادی از مشاوره مدیریت بهره‌مند می‌شوند. در پاسخ به این سوال ohsa سه دسته کلی نیروی کار، مدیران و کلیت کسب ‌و کار را به عنوان ذینفعان مشاوره مدیریت نام برده است. در ادامه به مزایای کسب شده توسط هر دسته از این ذینفعان اشاره می‌شود:

  • نیروی کار:

  1. شناسایی و حذف مخاطرات محیط کار
  2. محافظت کارکنان از صدمات، جراحات و بیماری‌های محیط کار
  3. افزایش آگاهی و هوشیاری در کارکنان جهت حفظ امنیت خود و همکارانشان در محیط کار
  4. افزایش روحیه کارکنان
  • مدیران

 

  1. توانایی ایجاد محیط کار امن و سالم مطابق با استانداردها و قوانین
  2. تبدیل شدن به مدیران اثربخش در محیط کار
  3. افزایش نرخ بهره‌وری و تضمین کیفیت محصولات

کسب‌وکار

  1. کاهش هزینه‌ها از طریق تبدیل هزینه‌های حوادث به هزینه‌های پیش‌گیری
  2. بهبود خط تولید از طریق:ـ کاهش نرخ جراحت و بیماریـ کاهش هزینه‌های غرامت کارکنانـ کاهش روزهای کاری از دست رفتهـ کاهش خرابی تجهیزات و ضایعات محصولات

 

علاوه بر همه مزایایی که استفاده از مشاوره مدیریت به همراه دارد، بر اساس تحقیقات بانک جهانی می‌توان بزرگترین مزیت استفاده از مشاوران را که دلیل چرایی افزایش استفاده از مشاور در کسب‌وکار است، را “ایجاد ارزش افزوده” در کسب‌وکار عنوان کرد.

مزایای ناشی از استفاده از مشاوران مدیریت در فضای کسب‌ و کار از طریق فرصت‌هایی که برای کسب ‌و کارها و سازمان‌ها ایجاد می‌کنند شناخته می‌شوند. از این فرصت‌ها و مزایا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • توسعه درک و شناخت عمیق‌تر از بازار و شرایط قیمت‌گذاری
  • ایجاد و توسعه برنامه بازار و حفظ و نگهداری مشتریان فعلی و جذب مشتریان بالقوه
  • شناسایی و تحلیل نقاط قوت و ضعف اصلی سازمان و تشخیص حوزه‌های بهبود
  • برندسازی سازمان و محصولات
  • شناسایی، تحلیل و کاهش ریسک‌های محیطی و کسب‌وکار
  • ارائه راه‌حل‌های خلاقانه جهت رفع مشکلات پیش‌رو و یا پیشگیری از مشکلات آتی
  • آموزش مدیریت و کارکنان

وابستگی کسب‌وکارها به مشاوران مدیریت، فرصت مناسب و موقعیت رشد را برای مشاوران مدیریت فراهم کرده است اما باید به این نکته توجه کرد که مشاوره مدیریت یعنی توانایی کار کردن 60 الی 80 ساعت کار در هفته و تحمل کردن فشارهای عصبی و کاری فراوان، به‌طوری‌که کار کردن بیش از 10 ساعت در روز خطر ابتلا به بیماری یا حمله قلبی به شدت افزایش می‌دهد.

با توجه به کلیت مطالب بیان شده در انتها می‌توان به این نکته اشاره کرد که استفاده از مشاوران مدیریت در فضاهای کسب‌وکار یک فرایند برنده- برنده است که هم صاحبان کسب‌وکار بیشتر از پرداخت هزینه و حق‌الزحمه پرداختی، منتفع می‌شوند و هم مشاوران مدیریت بیشتر از دریافت مادی ناشی از همکاری، سطح توانایی و مهارت‌های خود را از طریق قرار گرفتن در یک محیط جدید افزایش داده‌اند.

 

 

باشگاه مشاوره کسب و کار در همدان

مشاوره مدیریت در همدان

طراحی سایت در همدان

 

 

سایت اصلی : آکادمی مهراز

علی اعتمادی فر بازدید : 38 سه شنبه 23 دی 1399 نظرات (0)

مشاوره مدیریت که آن را با عناوینی نظیر مشاوره کسب و کار نیز یاد می‌کنند در واقع ارائه خدمات در زمینه ارائه راه حل‌ها و/یا پیاده‌سازی آن‌ها در یک سازمان یا کسب و کار با هدف بهبود کارایی در استراتژی‌ها، عملکرد سازمانی و فرآیندهای عملیاتی است. مشاوره مدیریت حوزه وسیعی در صنعت مشاوره است که تقریبا 50% الی 55% کل بازار صنعت مشاوره را به خود اختصاص داده است.

مشاور مدیریت چه می‌کند؟

مشاورین مدیریت توسط تصمیم‌گیرندگان اصلی سازمان‌ها مشغول می‌شوند تا راه حل‌ها و روش‌های پیشنهادی خود را در مورد چالش‌های کسب و کار ارائه کنند. ممکن است از آن‌ها خواسته شود تا یک برنامه راهبردی برای رشد سازمان، ایجاد نوآوری، کاهش هزینه‌ها و ... ارائه کنند. ناگفته نماند پیاده‌سازی راه حل‌های پیشنهادی از سوی آن‌ها یک وجه دیگری از فعالیت مشاورین مدیریت است. در صورتیکه پس از ارائه راه حل توسط آن‌ها، سازمان متقاضی یا کارفرما نیاز به دریافت در اجرایی کردن برنامه‌ها داشته باشد، از مشاور مدیریت درخواست می‌کند تا نسبت به پیاده‌سازی روش پیشنهادی اقدام کند. معمولاً از مشاورین مدیریت تا زمانی استفاده می‌شود که کل سیستم پیشنهادی، در سازمان یا کسب و کار پیاده‌سازی شده باشد و همه کارکنان تغییرات مورد نظر را به خوبی درک کرده باشند و آموزش‌های لازم را هم دریافت کرده باشند.

بازار مشاوره مدیریت در جهان

مشاوره مدیریت یکی از حوزه‌های فعالیتی جذاب برای افراد متخصص و کسانی است که سال‌ها در یک زمینه خاص فعالیت حرفه‌ای انجام دادند و اکنون می‌توانند با یادگیری از شکست‌ها و موفقیت‌هایشان به صاحبان کسب و کار و مدیران سازمان‌ها مشاوره دهند. هر چند که بازار مشاوره مدیریت را می‌توان شامل خدمات زیادی در این زمینه دانست اما می‌توان عموماً آن را به سه حوزه کلی استراتژی، منابع انسانی و عملیات بخش‌بندی کرد. مشاوره استراتژی، مدیران ارشد سازمان و هیئت مدیره را مخاطب قرار می‌دهد، مشاوره عملیات روی توسعه مدیریت در سازمان‌ها تمرکز می‌کند و مشاوره منابع انسانی نیز حول محور نیروهای انسانی و مدیران منابع انسانی ارائه می‌شوند.

بازار مشاوره مدیریت در ایران

با نگاهی به حوزه فعالیتی شرکت‌های مشاوره مدیریت در ایران، برای بازار مشاوره مدیریت ایران نیز همان تقسیم‌بندی بالا را می‌توان در نظر گرفت. یعنی عموماً خدمات مشاوره مدیریت در یکی از آن سه سطح قرار می‌گیرد؛ اما در زیر سعی شده است تا کمی با جزئیات برخی از خدمات مشاوره مدیریت موجود در ایران آشنا شد.

مشاوره منابع انسانی (HR): بسیاری از سازمان‌ها و کسب و کارها با چالش‌هایی در مدیریت منابع انسانی مواجه می‌شوند که هر چقدر اندازه سازمان بزرگ‌تر باشد، این چالش‌ها نیز ممکن است بیشتر باشد. بسیار دیده می‌شود که کارکنان سازمانی اثربخشی لازم را ندارند، نظام درستی برای پاداش دهی وجود ندارد که باعث نارضایتی شده است، روشی برای ارزیابی عملکرد کارکنان وجود ندارد یا به خوبی پاسخگو نیست، منابع انسانی موجود دانش کافی در انجام امور را ندارند، افرادی که استخدام می‌شوند ناکارآمد هستند و ... . اگر یکی از این مشکلات را دارید باید به سراغ مشاورین منابع انسانی بروید.

مشاوره مدیریت فرآیندهای کسب و کار (BPM): هر سازمان و کسب و کاری از اندازه کوچک تا بزرگ مجموعه از فرآیندها؛ مانند خرید، انبارداری، فروش، تحقیق و توسعه و ... است که توسط افراد مختلف در حال انجام هستند. بسیاری از اوقات مدیران ممکن است متوجه ناکارآمدی در برخی از فرآیندها شوند. به عنوان مثال پردازش کار در واحدی زیادی به طول می‌انجامد، اشتباهات و دوباره کاری‌ها در برخی فرآیندها زیاد شده است، فرآیندها عموماً دستی انجام می‌شوند و زمان‌بر هستند، هزینه‌ها بالا رفته است و ... . در این صورت لازم است تا فرآیندهای کسب و کاری توسط مشاور مدیریت، شناسایی و مدلسازی شوند تا بسیاری از گلوگاه‌ها کاری کشف و اصلاح شوند. همچنین می‌توانید یک سیستم مکانیزاسیون فرآیندها برای سازمان خود نیز استقرار دهید که به آن BPMS گفته می شود. در اینصورت بسیاری از گردش‌ فرآیندها مکانیزه می‌شوند و شاهد صرفه‌جویی بالایی در زمان و هزینه خواهید بود.

مشاوره مدیریت پروژه: سازمان‌ها عموماً به پروژه‌های زیادی وارد می‌شوند تا با انجام دادن آن‌ها به منافع برسند. پروژه‌ها از هر نوعی اعم از ساخت، تولید، توسعه محصول، فناوری اطلاعات و ... می‌توانند باشند. مدیریت پروژه یک علم است و استانداردهایی را نیز در سطح بین الملل دارد. بسیاری از پروژه‌ها در حین انجام با شکست مواجه می‌شوند که دلایل زیادی می‌تواند داشته باشد؛ بسیاری اوقات پروژه طبق زمان‌بندی پیشرفت نمی‌کند، بودجه بیش از حد مصرف شده است، اقلام تحویل شدنی به موقع تحویل داده نمی‌شوند، دفتر مدیریت پروژه وجود ندارد، سازمان بلوغ کافی را از منظر مدیریت پروژه ندارد و ... . اگر با چنین چالش‌های مواجه هستید، استفاده از خدمات مشاوره مدیریت پروژه یک راه حل می‌تواند برای شما باشد.

مشاوره سیستم‌های مدیریتی: تا کنون در دنیا سیستم‌های مدیریتی زیادی در قالب استانداردهایی مانند ایزو (ISO) یا مدل‌هایی مانند مدل اروپایی تعالی سازمانی (EFQM) توسعه داده شده‌اند. بسیاری از سازمان‌ها برای اینکه فرآیندهای خودشان را نظام‌مند کنند و مطابق با استانداردها و مدل‌های آزموده شده عمل کنند تا باعث افزایش بهره‌وری شوند، اقدام به پیاده‌سازی آن‌ها می‌کنند؛ البته پیاده‌سازی موفقیت‌آمیز آن‌ها به این سادگی نیست و بهتر است تا از یک مشاور مدیریت خوب در این زمینه استفاده شود. بسیاری از سازمان‌ها صرفاً برای اخد گواهینامه‌هایی مانند ایزو 9001 و ... اقدام به پیاده‌سازی آن‌ها می‌کنند اما باید بدانید که اگر واقعاً می‌خواهید سازمان شما پیشرفت کند، خیلی اصولی باید این استانداردها و مدل‌ها پیاده‌سازی شود تا کاملاً منطبق بر عملکرد سازمان شما طراحی شوند؛ در غیر اینصورت هیچ ارزش افزوده‌ای برای شما ایجاد نمی‌کنند و فقط به اخذ گواهینامه بسنده می‌کنید. پس اگر واقعاً به فکر افزایش بهره‌وری هستید حتما با یک مشاور ایزو خبره مشورت کنید تا راهنمایی شوید.

مشاوره برندسازی: حقیقت آن است که این واژه مدتی است که سر زبان‌ها افتاده است و افراد زیادی در این حوزه مشاوره ارائه می‌دهند. همانطور که طراحی دکوراسیون خانه خود را به هر شخصی نمیسپارید بهتر است نسبت به بکارگیری مشاور برندسازی کسب و کار خود نیز با دقت زیادی عمل کنید. مفاهیم برندینگ در حال تحول هستند. مهم است که چقدر ذهن مخاطبان خود را تصاحب کرده باشید و چه جایگاهی در ذهن مشتریان داشته باشید. بسیاری از راه‌حل‌های قدیمی دیگر پاسخگوی مشکلات فعلی نیستند؛ همانطور که برخی از مدل‌های برندسازی پاسخگوی نیاز امروز نیستند. برندسازی بسیار پیچیده‌تر از ثبت یک نام تجاری، فعالیت با یک نام مشخص و طراحی لوگو است. حتماً از یک مشاور برندسازی مناسب در این حوزه استفاده کنید.

مشاوره بازاریابی و فروش: فروش و بازاریابی فرآیندهای حیاتی یک شرکت یا سازمان هستند. ممکن است با توجه به شرایط داخلی یا بیرونی، مانند نیروی انسانی ضعیف یا رکود اقتصادی، یک سازمان با مشکلات زیادی به دلیل عدم ایجاد نقدینگی مواجه شود. پس باید فرآیندهای بازاریابی و فروش سازمان شما با دقت عارضه‌یابی شوند، مارکتینگ پلن برای شما تدوین شود، کمپین‌های تبلیغاتی طراحی شوند، در دیجیتال مارکتینگ تقویت شوید، نیروهای فروش آموزش ببینند و ... . بنابراین اگر در سازمان یا کسب و کار خود از میزان فروش و فعالیت‌های بازاریابی راضی نیستید و اُفت داشته‌اید، بهتر است که با یک مشاور بازاریابی و فروش مطرح کنید. حتماً راه‌حل‌های خوبی دریافت خواهید کرد.

نتیجه‌گیری

اکنون توانسته‌اید متوجه شوید که مشاوره مدیریت چیست و جایگاه آن در سازمان‌ها و کسب و کارها چیست. انواع خدمات مشاوره مدیریت را با یکدیگر بررسی کردیم و متوجه شدید که متناسب با چالش‌های خود می‌توانید به کدام مشاورین مدیریت مراجعه کنید و از آن‌ها کمک بگیرید. اگر به مشکلی در کسب و کار، شرکت یا سازمان خود برخورد می‌کنید، فرصت استفاده از دانش افرادی که سال‌ها در یک حوزه خاص دانش و تجربه کافی دارند را نادیده نگیرید. گاهی اوقات مقاومت در یادگیری باعث تحمیل هزینه‌های زیادی در آینده می‌شود.

 

 

مشاوره مدیریت در همدان

باشگاه مشاوره کسب و کار در همدان

طراحی سایت در همدان

 

 

سایت اصلی : آکادمی مهراز

علی اعتمادی فر بازدید : 33 دوشنبه 22 دی 1399 نظرات (0)

مشاوره کسب و کار چیست و چرا برای کسب و کار شما ضروری است؟
مشاوره به معنی دریافت کمک حرفه ای و کسب اطلاعات لازم از افرادی است که صاحب تخصص و دانش در زمینه ی خاص هستند. دریافت اطلاعات و کسب مشاوره در همه ی زمینه می تواند کارساز و کارگشا باشد؛ مسائل پزشکی، درمانی، تحصیلی، علمی، خانوادگی، حقوقی، کسب و کار و غیره مواردی است که دریافت خدمات مشاوره ای می تواند در حل مشکل آن مفید باشد. مشاوره کسب و کار یکی از انواع مشاوره، راهنمایی و دریافت اطلاعات محسوب می شود. اگر نیاز دارید کسب و کار یا استارت آپی راه اندازی کنید، به شما پیشنهاد می دهیم قبل از شروع، از افراد ذی صلاح و صاحبت تخصص، مشاوره و راهنمایی بگیرید.

همیشه شروع سخت و طاقت فرسا ست:
راه اندازی و شروع یک کسب و کار، یکی از چالش هایی است که در پیش روی افراد جامعه امروز به خصوص قشر جوان قرار دارد.
اگر چه رویای داشتن یک کسب و کار موفق و درآمد زا، بسیار وسوسه انگیز و جالب است اما داشتن یک رویا، به تنهایی تضمینی برای موفقیت نیست. راه اندازی استارت آپ و کسب و کاری جدید، جدا سخت و طاقت فرسا است. یک اشتباه کوچک در شروع کسب و کار می تواند شما و سرمایه تان را تا مرز نابودی بکشاند و زحمات شما را به راحتی هدر بدهد.
همه ی کسب و کار در شروع کار یا میانه راه، به مشکلات و چالش هایی برخورد می کنند که برای رفع آن نیاز به دریافت مشاوره و راهنمایی دارند. استفاده از خدمات مشاوره ای باعث می شود، بهره وری و موفقیت در کسب و کار شما افزایش یابد.
دریافت خدمات مشاوره ای در شروع کار، باعث می شود، مسیر پیش رو، روشن و قابل پیش بینی باشد و زمانی که شما در مسیر و چالش های پیش رو قرار گرفتید، بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.

 

استفاده از مشاور اجتناب ناپذیر می شود:
انسان در زندگی امروزه نمی تواند در همه ی امور صاحب نظر و تخصص باشد. از آنجا که شرایط زندگی در عصر حاضر به تخصص و مهارت در همه ی زمینه های زندگی نیاز است، بهترین راهکار دریافت مشاوره است. برای رسیدن به موفقیت ، آرامش و پیشگیری از اشتباهات احتمالی، بهترین راه دریافت مشاوره است.
هر کسب و کار و سیستم تجاری از بخش های مختلف و زیر گروه های بسیاری تشکیل شده است. مدیران و افراد رده اول هر کسب و کاری، اگر بخواهند به موفقیت و گسترش در کسب و کار خود دست یابند باید بتوانند در همه ی بخش های ذی ربط، افراد درست و مناسبی را استخدام کنند.
بخش مشاوره کسب و کار، یکی از بخش هایی است که حضور فیزیکی آن در هر کسب و کاری مهم و کارآمد است. این بخش می تواند سهم زیادی از مشکلات و موانع کاری شما را از بین ببرد و از مشکلات آتی جلوگیری کند.
زمانی که کسب و کار خود را آغاز کرده اید و به فعالیت در آن حیطه مشغول هستید، به نقطه ای می رسید و یا با موانعی برخورد خواهید کرد که باعث می شود، سرعت شما کند شود یا به طور کامل متوقف شود. اینجاست که لزوم یک مشاور حرفه ای و صاحب نظر می تواند راه گشا و نجات دهنده باشد.

مشاوره کسب و کار، مسیر پیشرفت تجارت را برایتان هموار خواهد کرد:
دریافت مشاوره کسب و کار می تواند مسیر پیشرفت را برای شما هموار کند، چرا که مشاوران به دلیل تجربه و دانشی که در این زمینه دارند، می توانند مسیر را به درستی ببینند. تجارت و موفقیت در فضای کنونی کسب و کار، می تواند شما را با چالش های جدی و غیر قابل حل مواجه کند. اگر می خواهید در مسیر تجارت به موفقیت برسید، باید از مشاوران حاذق کمک بگیرید.

چرا کسب و کار شما به مشاور نیاز دارد؟
سرعت رشد فناوری و تکنولوژی بسیار زیاد است و اگر صاحبان کسب و کار نتوانند خود را با این سرعت تطبیق دهند، به طور حتم با شکست و پسرفت مواجه خواهند شد. وجود یک مشاور با تجربه در زمینه کسب و کار که از بیرون به کسب و کار شما و دنیای تجارت می نگرد، می تواند به شما کمک های اصولی و شایانی دهد. مشاوران کسب و کار می توانند با ارائه راهکار های مفید و ارائه مشاوره در زمینه فناوری و تکنولوژی، کسب و کار شما را همگام با تکنولوژی پیش خواهد برد.
امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی، شرایط امروز کسب و کار بسیار خطرناک و دارای ریسک بالاست. اگر نتوانید به درستی از بازار و رقبا پیشی بگیرید، پروسه پیشرفت شما با شکست مواجه خواهد شد.
ذکر این نکته ضروری است که شما می توانید بدون استفاده از راهنما و مشاور کسب و کار هم، به موفقیت برسید، اما ریسک بسیار بالایی را متوجه کسب و کار خود خواهید کرد. اما استفاده از راهنمایی و اطلاعات فرد حرفه ای، که از خارج به کسب و کار شما نظاره می کند، به طور حتم موفقیت بیشتری را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

کارشناسان و متخصصین مشاوره کسب و کار، با استفاده از دانش و اطلاعاتی که از تجارت و بازار دارند و همچنین تجربیاتی که در سال های متمادی کسب کرده اند، قطعا می توانند راهنمایان خوب و مناسبی برای کسب و کار شما باشند.

مشاوره کسب و کار در چه مواردی می تواند به شما راهنمایی دهد؟
مشاوره کسب و کار و تجارت در زمینه های زیر می تواند به شما راهنمایی ارائه دهد:
چگونه و با استفاده از چه راهکار هایی می توانید از رقبا پیشی بگیرید.
چه استراتژی هایی می تواند سهم بازار را به نفع کسب و کار شما افزایش دهد؟
ارائه راهکارهایی که می تواند به وفادار سازی مشتری بینجامد.
چگونه می توان، اعتبار برند خود را افزایش دهید.
چگونه و با چه روش هایی می توان بازاریابی کرد؟
چه مکان هایی برای تبلیغات مناسب است و چه میزان تبلیغات برای کسب و کار مفید است؟
ارائه برنامه های مفید برای جلوگیری از کاهش هزینه های اولیه.
دریافت راهنمایی و راهکار هایی که به افزایش درآمد می انجامد.
دریافت راهنمایی و مشاوره درباره ی مدیریت شبکه های اجتماعی و بازاریابی دیجیتال.
گسترش خدمات به مشتریان، در صورتی که نیاز به افزایش نیرو و درآمد نباشد.
و موارد دیگر که قطعا برای کسب و کار شما سودمند خواهد بود…

چرا یک کسب و کار به خدمات مشاوره ای نیاز دارد؟
یکی از دلایل که اثبات می کند کسب و کار ها به مشاوره نیاز دارند، این است که همه ی افراد، دانش و توانایی انجام همه ی کار ها را ندارند. بنابراین اگر می خواهید در کسب و کار خود، به موفقیت و رشد کافی برسید، بهتر است از خدمات مشاوره ای بهره بگیرید.
دلیل دوم ضرورت استفاده از خدمات مشاوره ای در کسب و کار، پیدا کردن و شناسایی مشکلات است. مشاورین کسب و کار، به دلیل مهارت و تجربه ای که دارند ، می توانند به سهولت مشکلات به وجود آمده در کسب و کار را شناسایی کرده و ریشه آن را پیدا کنند. ریشه یابی درست موانع، باعث می شود مشکلات به درستی حل و فصل شوند.
مشاورین کسب و کار، روند پیشرفت تجاری رو تسریع می کنند. این افراد، به دلیل داشتن تجربیات فراوان که در کار و حرفه خود دارند، راه های رسیدن به موفقیت و پیشرفت را در مسیر کارکنان قرار خواهند داد و ازین طریق با هزینه کمتر و زمان سریع تر، می توانید به موفقیت برسید.
یکی از مزایا و نیازهایی که باعث می شود، حضور کارشناس و مشاور در کسب و کار الزامی باشد، این است که مشاوران، پرسنل و کارمندان را آموزش می دهند. آموزش کارمندان و پرسنل، می تواند آنان را با مهارت هایی که برای پیشرفت و موفقیت نیاز دارند، آشنا کند.
یک مشاور خوب در زمینه کسب و کار می تواند شادابی و سرزندگی را به کسب و کار و سیستم تجاری شرکت شما بازگرداند.
ارائه ایده های نو و خلاقانه و روش های خروج از مشکلات، مسائلی است که در مسیر کسب و کار، شما را به موفقیت بیشتر سوق می دهد.
وجود کارمندان و پرسنلی که کارآمد نباشد، آفتی است که می تواند سیستم تجاری را با شکست مواجه کند. مشاورین کسب و کار با حذف کارمندانی که بازده کافی و مطلوب برای کسب و کار ندارند، می توانند به رشد کسب و کار کمک کنند.
مشاورین کسب و کار، در شروع استارت آپ و کسب و کار، می توانند ایده های خلاقانه ای به شما ارائه دهند، که قطعا در مسیر رشد و موفقیت کسب و کار شما مفید خواهد بود.
حضور یک مشاور خوب و کار بلد در کسب و کار شما، می تواند به کارمندان انگیزه بیشتری دهد. زمانی که مشاور در سیستم تجاری خود داشته باشید، حضور او نقطه قوت و اتکاء، برای کارمندان خواهد بود؛ چرا که آن ها این دلگرمی را دارند که هر زمان با مشکل یا چالشی درگیر شدند، بتوانند از مشاوران کمک دریافت نمایند.
وجود مکان مناسب برای برپایی کسب و کار از مواردی است که نمی توان اهمیت آن را نادیده گرفت. یکی از موارد مهمی که مشاوران کسب و کار می توانند به استارت آپ ها کمک کنند، ارائه مشاوره در حیطه مکان و فضای محیط کاری است. زمانی که قصد راه اندازی و برپایی یک دفتر کاری را دارید، بهتر است از یکی مشاور کسب و کار کمک بگیرید، تا او بتواند شغل شما را با موقعیت جغرافیایی و مکان آن، تطبیق دهد.
دریافت مشاوره کسب و کار به شما کمک خواهد کرد که از طرق قانونی و درست به هدف خود برسید و به طور سهوی دچار اشتباهاتی نشوید که برایتان منع قانونی داشته باشد.
مشاورین کسب و کار، شما را با سیستم پرداخت مالیات و عوارض دولتی آشنا خواهند کرد و به شما راهنمایی های لازم را در این زمینه ارائه خواهند داد.
مشاورین کسب و کار در استخدام نیروی متعهد و کار بلد می توانند شما را راهنمایی کرده و در این زمینه به شما مشاوره دهند.
یکی از موارد مهمی که در استخدام نیروی کار در کسب و کار خود باید مد نظر قرار دهید، بستن قرارداد درست و دقیق با کارمندان است. وجود یک مشاور کسب و کار می تواند در زمان تنظیم و عقد قرارداد به شما کمک های اصولی و مهم ارائه دهند تا کسب و کارتان در آینده، کمتر با چالش مواجه شود.

 

 

باشگاه مشاوره کسب و کار در همدان

طراحی سایت در همدان

کوچ سخنرانی در همدان

 

سایت اصلی : آکادمی مهراز

علی اعتمادی فر بازدید : 35 یکشنبه 21 دی 1399 نظرات (0)

مشاوره کسب و کار چیست و چرا برای کسب و کار شما ضروری است؟

 

مشاوره به معنی دریافت کمک حرفه ای و کسب اطلاعات لازم از افرادی است که صاحب تخصص و دانش در زمینه ی خاص هستند. دریافت اطلاعات و کسب مشاوره در همه ی زمینه می تواند کارساز و کارگشا باشد؛ مسائل پزشکی، درمانی، تحصیلی، علمی، خانوادگی، حقوقی، کسب و کار و غیره مواردی است که دریافت خدمات مشاوره ای می تواند در حل مشکل آن مفید باشد. مشاوره کسب و کار یکی از انواع مشاوره، راهنمایی و دریافت اطلاعات محسوب می شود. اگر نیاز دارید کسب و کار یا استارت آپی راه اندازی کنید، به شما پیشنهاد می دهیم قبل از شروع، از افراد ذی صلاح و صاحبت تخصص، مشاوره و راهنمایی بگیرید.

همیشه شروع سخت و طاقت فرسا ست:

راه اندازی و شروع یک کسب و کار، یکی از چالش هایی است که در پیش روی افراد جامعه امروز به خصوص قشر جوان قرار دارد.

اگر چه رویای داشتن یک کسب و کار موفق و درآمد زا، بسیار وسوسه انگیز و جالب است اما داشتن یک رویا، به تنهایی تضمینی برای موفقیت نیست. راه اندازی استارت آپ و کسب و کاری جدید، جدا سخت و طاقت فرسا است. یک اشتباه کوچک در شروع کسب و کار می تواند شما و سرمایه تان را تا مرز نابودی بکشاند و زحمات شما را به راحتی هدر بدهد.

 

دریافت خدمات مشاوره ای چراغ روشنی را در مسیر پیشرفت کسب و کار فراهم خواهد کرد.

 

همه ی کسب و کار در شروع کار یا میانه راه، به مشکلات و چالش هایی برخورد می کنند که برای رفع آن نیاز به دریافت  مشاوره و راهنمایی دارند. استفاده از خدمات مشاوره ای باعث می شود، بهره وری و موفقیت در کسب و کار شما افزایش یابد.

دریافت خدمات مشاوره ای در شروع کار، باعث می شود، مسیر پیش رو، روشن و قابل پیش بینی باشد و زمانی که شما در مسیر و چالش های پیش رو قرار گرفتید، بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.

استفاده از مشاور اجتناب ناپذیر می شود:

انسان در زندگی امروزه نمی تواند در همه ی امور صاحب نظر و تخصص باشد. از آنجا که شرایط زندگی در عصر حاضر به تخصص و مهارت در همه ی زمینه های زندگی نیاز است، بهترین راهکار دریافت مشاوره است. برای رسیدن به موفقیت ، آرامش و پیشگیری از اشتباهات احتمالی، بهترین راه دریافت مشاوره است.

هر کسب و کار و سیستم تجاری از بخش های مختلف و زیر گروه های بسیاری تشکیل شده است. مدیران و افراد رده اول هر کسب و کاری، اگر بخواهند به موفقیت و گسترش در کسب و کار خود دست یابند باید بتوانند در همه ی بخش های ذی ربط، افراد درست و مناسبی را استخدام کنند.

 

خدمات مشاوره ای می تواند موفقیت را برای کسب و کار شما فراهم آورد.

 

بخش مشاوره کسب و کار، یکی از بخش هایی است که حضور فیزیکی آن در هر کسب و کاری مهم و کارآمد است. این بخش می تواند سهم زیادی از مشکلات و موانع کاری شما را از بین ببرد و از مشکلات آتی جلوگیری کند.

زمانی که کسب و کار خود را آغاز کرده اید و به فعالیت در آن حیطه مشغول هستید، به نقطه ای می رسید و یا با موانعی برخورد خواهید کرد که باعث می شود، سرعت شما کند شود یا به طور کامل متوقف شود. اینجاست که لزوم یک مشاور حرفه ای و صاحب نظر می تواند راه گشا و نجات دهنده باشد.

مشاوره کسب و کار، مسیر پیشرفت تجارت را برایتان هموار خواهد کرد:

دریافت مشاوره کسب و کار می تواند مسیر پیشرفت را برای شما هموار کند، چرا که مشاوران به دلیل تجربه و دانشی که در این زمینه دارند، می توانند مسیر را به درستی ببینند. تجارت و موفقیت در فضای کنونی کسب و کار، می تواند شما را با چالش های جدی و غیر قابل حل مواجه کند. اگر می خواهید در مسیر تجارت به موفقیت برسید، باید از مشاوران حاذق کمک بگیرید.

چرا کسب و کار شما به مشاور نیاز دارد؟

سرعت رشد فناوری و تکنولوژی بسیار زیاد است و اگر صاحبان کسب و کار نتوانند خود را با این سرعت تطبیق دهند، به طور حتم با شکست و پسرفت مواجه خواهند شد. وجود یک مشاور با تجربه در زمینه کسب و کار که از بیرون به کسب و کار شما و دنیای تجارت می نگرد، می تواند به شما کمک های اصولی و شایانی دهد. مشاوران کسب و کار می توانند با ارائه راهکار های مفید و ارائه مشاوره در زمینه فناوری و تکنولوژی، کسب و کار شما را همگام با تکنولوژی پیش خواهد برد.

امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی، شرایط امروز کسب و کار بسیار خطرناک و دارای ریسک بالاست. اگر نتوانید به درستی از بازار و رقبا پیشی بگیرید، پروسه پیشرفت شما با شکست مواجه خواهد شد.

 

خدمات مشاوره ای می تواند موفقیت را برای کسب و کار شما فراهم آورد.

 

ذکر این نکته ضروری است که شما می توانید بدون استفاده از راهنما و مشاور کسب و کار هم، به موفقیت برسید، اما ریسک بسیار بالایی را متوجه کسب و کار خود خواهید کرد. اما استفاده از راهنمایی و اطلاعات فرد حرفه ای، که از خارج به کسب و کار شما نظاره می کند، به طور حتم موفقیت بیشتری را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

کارشناسان و متخصصین مشاوره کسب و کار، با استفاده از دانش و اطلاعاتی که از تجارت و بازار دارند و همچنین تجربیاتی که در سال های متمادی کسب کرده اند، قطعا می توانند راهنمایان خوب و مناسبی برای کسب و کار شما باشند.

مشاوره کسب و کار در چه مواردی می تواند به شما راهنمایی دهد؟

مشاوره کسب و کار و تجارت در زمینه های زیر می تواند به شما راهنمایی ارائه دهد:

  • چگونه و با استفاده از چه راهکار هایی می توانید از رقبا پیشی بگیرید.
  • چه استراتژی هایی می تواند سهم بازار را به نفع کسب و کار شما افزایش دهد؟
  • ارائه راهکارهایی که می تواند به وفادار سازی مشتری بینجامد.
  • چگونه می توان، اعتبار برند خود را افزایش دهید.
  • چگونه و با چه روش هایی می توان بازاریابی کرد؟
  • چه مکان هایی برای تبلیغات مناسب است و چه میزان تبلیغات برای کسب و کار مفید است؟
  • ارائه برنامه های مفید برای جلوگیری از کاهش هزینه های اولیه.
  • دریافت راهنمایی و راهکار هایی که به افزایش درآمد می انجامد.
  • دریافت راهنمایی و مشاوره درباره ی مدیریت شبکه های اجتماعی و بازاریابی دیجیتال.
  • گسترش خدمات به مشتریان، در صورتی که نیاز به افزایش نیرو و درآمد نباشد.
  • و موارد دیگر که قطعا برای کسب و کار شما سودمند خواهد بود…

 

خدمات مشاوره ای می تواند موفقیت را برای کسب و کار شما فراهم آورد.

 

چرا یک کسب و کار به خدمات مشاوره ای نیاز دارد؟

  • یکی از دلایل که اثبات می کند کسب و کار ها به مشاوره نیاز دارند، این است که همه ی افراد، دانش و توانایی انجام همه ی کار ها را ندارند. بنابراین اگر می خواهید در کسب و کار خود، به موفقیت و رشد کافی برسید، بهتر است از خدمات مشاوره ای بهره بگیرید.
  • دلیل دوم ضرورت استفاده از خدمات مشاوره ای در کسب و کار، پیدا کردن و شناسایی مشکلات است. مشاورین کسب و کار، به دلیل مهارت و تجربه ای که دارند ، می توانند به سهولت مشکلات به وجود آمده در کسب و کار را شناسایی کرده و ریشه آن را پیدا کنند. ریشه یابی درست موانع، باعث می شود مشکلات به درستی حل و فصل شوند.
  • مشاورین کسب و کار، روند پیشرفت تجاری رو تسریع می کنند. این افراد، به دلیل داشتن تجربیات فراوان که در کار و حرفه خود دارند، راه های رسیدن به موفقیت و پیشرفت را در مسیر کارکنان قرار خواهند داد و ازین طریق با هزینه کمتر و زمان سریع تر، می توانید به موفقیت برسید.
  • یکی از مزایا و نیازهایی که باعث می شود، حضور کارشناس و مشاور در کسب و کار الزامی باشد، این است که مشاوران، پرسنل و کارمندان را آموزش می دهند. آموزش کارمندان و پرسنل، می تواند آنان را با مهارت هایی که برای پیشرفت و موفقیت نیاز دارند، آشنا کند.
  • یک مشاور خوب در زمینه کسب و کار می تواند شادابی و سرزندگی را به کسب و کار و سیستم تجاری شرکت شما بازگرداند.
  • ارائه ایده های نو و خلاقانه و روش های خروج از مشکلات، مسائلی است که در مسیر کسب و کار، شما را به موفقیت بیشتر سوق می دهد.
  • وجود کارمندان و پرسنلی که کارآمد نباشد، آفتی است که می تواند سیستم تجاری را با شکست مواجه کند. مشاورین کسب و کار با حذف کارمندانی که بازده کافی و مطلوب برای کسب و کار ندارند، می توانند به رشد کسب و کار کمک کنند.
  • مشاورین کسب و کار، در شروع استارت آپ و کسب و کار، می توانند ایده های خلاقانه ای به شما ارائه دهند، که قطعا در مسیر رشد و موفقیت کسب و کار شما مفید خواهد بود.

دریافت مشاوره به معنی روشنایی مسیر پیشرو ست.

  • حضور یک مشاور خوب و کار بلد در کسب و کار شما، می تواند به کارمندان انگیزه بیشتری دهد. زمانی که مشاور در سیستم تجاری خود داشته باشید، حضور او نقطه قوت و اتکاء، برای کارمندان خواهد بود؛ چرا که آن ها این دلگرمی را دارند که هر زمان با مشکل یا چالشی درگیر شدند، بتوانند از مشاوران کمک دریافت نمایند.
  • وجود مکان مناسب برای برپایی کسب و کار از مواردی است که نمی توان اهمیت آن را نادیده گرفت. یکی از موارد مهمی که مشاوران کسب و کار می توانند به استارت آپ ها کمک کنند، ارائه مشاوره در حیطه مکان و فضای محیط کاری است. زمانی که قصد راه اندازی و برپایی یک دفتر کاری را دارید، بهتر است از یکی مشاور کسب و کار کمک بگیرید، تا او بتواند شغل شما را با موقعیت جغرافیایی و مکان آن، تطبیق دهد.
  • دریافت مشاوره کسب و کار به شما کمک خواهد کرد که از طرق قانونی و درست به هدف خود برسید و به طور سهوی دچار اشتباهاتی نشوید که برایتان منع قانونی داشته باشد.
  • مشاورین کسب و کار، شما را با سیستم پرداخت مالیات و عوارض دولتی آشنا خواهند کرد و به شما راهنمایی های لازم را در این زمینه ارائه خواهند داد.
  • مشاورین کسب و کار در استخدام نیروی متعهد و کار بلد می توانند شما را راهنمایی کرده و در این زمینه به شما مشاوره دهند.
  • یکی از موارد مهمی که در استخدام نیروی کار در کسب و کار خود باید مد نظر قرار دهید، بستن قرارداد درست و دقیق با کارمندان است. وجود یک مشاور کسب و کار می تواند در زمان تنظیم و عقد قرارداد به شما کمک های اصولی و مهم ارائه دهند تا کسب و کارتان در آینده، کمتر با چالش مواجه شود.

 

هر کسب و کاری در مسیر رشد خود با چالش های بسیاری مواجه خواهد شد.

 

در انتها قابل ذکر است که آکادمی مهراز در این محتوا سعی کرده است شما را به لزوم داشتن مشاوره یا تیم مشاوره در کسب و کارتان، آشنا سازد. پیشنهاد ما به شما این است که به جای استخدام کارمندان بیشتر و تمام وقت، حتما یک مشاور کسب و کار یا اقتصادی در شرکت خود استخدام کنید.

شاید تصور کنید که هزینه استخدام یک مشاور کسب و کار، ممکن بیشتر از کارمندان معمولی باشد، اما این نکته را در نظر بگیرید که این افراد به دلیل مهارت و تجربه ای که دارند، کمک زیادی به سودآوری و موفقیت کسب و کار شما خواهند کرد.

دلیل بعدی این است که مشکلات موجود در کسب و کار، فقط توسط کارشناسان و افراد خبره در این حوزه، قابل شناسایی است. بنابراین برای جلوگیری از بروز مشکلات لزوم استخدام یک مشاور کسب و کار ضروری است.

دریافت مشاوره و کسب اطلاعات از افراد متخصص، می تواند از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کرده و به شما کمک کند که از خطراتی که تهدیدی برای موفقیت شماست، پیشگیری کنید.

مشاوره به معنی دریافت کمک حرفه ای از افراد متخصص است.

 

 

 

باشگاه مشاوره کسب و کار د رهمدان

آموزش اقتصاد رفتاری در همدان

طراحی سایت در همدان

 

 

سایت اصلی : آکادمی مهراز

علی اعتمادی فر بازدید : 25 شنبه 20 دی 1399 نظرات (0)

در کتاب الفبای کوچینگ چه می‌آموزید؟

  • واژه کوچینگ بسیار به گوشتان خورده اما نمی‌دانید کوچینگ چگونه به شما کمک می‌کند تا روز به روز بهتر شوید؟
  • می‌خواهید مهارت‌های کوچینگ را یاد بگیرید تا به خودتان و دیگران کمک کنید و یک عملکرد بی نظیر از خودتان به نمایش بگذارید؟
  • دوست دارید بدانید کوچینگ چه تفاوت و شباهتی با منتورینگ، مشاوره یا روان درمانی دارد؟
  • می‌خواهید بدانید چرا به کوچینگ می‌گویند هنر تسهیل‌گری؟

با صرف کمترین هزینه و زمان ممکن کتاب الفبای کوچینگ را مطالعه کنید تا دیدگاهتان نسبت به بسیاری از مسائل تغییر کند. پس اگر آماده تغییر، رشد و پیشرفت هستید، این کتاب را از دست ندهید. 

کوچینگ آمیزه‌ای از چالش و حمایت است و با مشاوره، درمان و منتورینگ تفاوت دارد. در کتاب الفبای کوچینگ، با مهارت‌های کلیدی کوچینگ آشنا خواهید شد که از آن میان می‌توان به ارتباط مؤثر، گوش‌شنوا و پرسشگری قدرتمند اشاره داشت. در این کتاب تمام مطالبی را گنجانده‌ایم که باید درباره کوچینگ بدانید.

سرفصل‌های کتاب الفبای کوچینگ

فصل اول: کوچینگ چیست؟

ریشه واژه کوچینگ برگرفته شده از این کلمه است؛ کاکس (Kocs) وسیله‌ای شبیه به کالسکه اما کمی بزرگ تر از آن، مردم مجارستان کالسکه‌هایی بزرگ تر از حد معمول ساختند تا بتوانند با کمک آن‌ها بار و کالا را ساده‌تر از وین به بوداپست حمل کنند.

این دقیقاً همان کاری است که یک کوچ انجام می‌دهد؛ کوچ به شما کمک می‌کند تا از نقطه الف (جایگاه فعلی‌تان) به نقطه ب (جایگاه ایده‌آل‌تان) برسید. در این فصل با مفهوم کوچینگ، کوچ و مراجع آشنا می‌شوید، فلسفه کوچینگ را درک می‌کنید و به تفاوت میان کوچینگ، منتورینگ، آموزش، مشاوره و درمان پی می‌برید.

فصل دوم: جلسات کوچینگ

جلسات کوچینگ زمانی موفق و تأثیرگذار می‌شوند که مراجع آماده تغییر باشد. از چالش‌ها نترسد، بخواهد به یک جایگاه ایده‌آل برسد، مسئولیت کارهایش را بپذیرد و قبول کند خودش مسئول رسیدن به این نقطه است. در این فصل با نحوه و زمان برگزاری جلسات کوچینگ آشنا می‌شوید. سپس تفاوت میان لیزر کوچینگ، کوچینگ گروهی، کوچینگ تیم و کوچینگ فردی شرح داده می‌شود. اگر می‌خواهید بدانید چرا همه افراد به یک کوچ نیاز دارند، این فصل را حتماً مطالعه کنید.

فصل سوم: معرفی مهارت‌های کوچینگ

تا به حال برایتان سوال شده که چرا یک کوچ تا این حد توانمند است و می تواند به افراد کمک کند تا خود را تغییر دهند، پیشرفت کنند، روابط و عملکرد خود را بهبود بخشند و پتانسیل‌هایشان را شکوفا کنند. چوب جادوی کوچ همان مهارت‌ها و ابزارهایی است که سال‌ها تمرین، تجربه و ممارست باعث شده در وجود او نهادینه شوند.

در این فصل با مهارت‌ها و صلاحیت‌های کوچینگ آشنا می‌شوید؛ گوش شنوا، پرسش‌گری قدرتمند، ارتباط مؤثر، همدلی، قضاوت نکردن، راهکار ندادن، بازخورد دادن و تمرکز بر آینده.

فصل چهارم: گوش شنوا

به نظر شما چه تفاوتی میان گوش دادن و شنیدن وجود دارد؟ صداهای محیط سیستم شنوایی ما را تحریک می‌کنند و ما می‌شنویم، اما گوش دادن نیازمند تمرکز عمیق و پردازش اطلاعات در مغز است.
اگر می‌خواهید به تفاوت میان گوش شنوا و گوش دادن سطحی پی ببرید و با استفاده از تمرین‌های کاربردی، مهارت گوش شنوا را در خودتان تقویت کنید و از آثار معجزه آسای این مهارت در زندگی و کسب و کارتان بهره ببرید، این فصل را از دست ندهید.

فصل پنجم: مهارت پرسش‌گری

اگر همواره سوال‌های یکسانی از خودتان بپرسید، به نتایج یکسانی دست می‌یابید و هیچ تغییری در زندگی‌تان ایجاد نمی‌شود. پرسش‌ها به ما کمک می‌کنند تا نگاه متفاوتی نسبت به مسائل و موضوعات مختلف داشته باشیم، عمیق‌تر فکر کنیم، یاد بگیریم و رشد کنیم.
در این فصل از کتاب با انواع سوال ها آشنا می‌شوید و یاد می‌گیرید در حین سوال پرسیدن چه نکاتی را مد نظر قرار دهید. در نهایت با نمونه سوال‌های قدرتمند کوچینگی آشنا می‌شوید و می‌فهمید چه سوال‌هایی کوچینگی نیستند.

فصل ششم: مهارت بازخورد مؤثر

یک بازخورد مؤثر فراتر از قضاوت‌ها و اظهارنظرهای شخصی است و به مراجع کمک می‌کند خود را بهتر و بیشتر مرور کند و عملکردش را بهبود ببخشد. اگر می‌خواهید بدانید که یک کوچ حرفه‌ای چه زمانی و چگونه بازخورد می‌دهد و با شیوه درست بازخورد دادن و بازخورد گرفتن آشنا شوید، این فصل از کتاب برای شما بسیار مناسب است.

فصل هفتم: مدل و فرآیند کوچینگ

کوچینگ مکالمه محور است اما آنچه جلسات کوچینگ را از یک گپ و گفت دوستانه متمایز می‌کند، ساختار این جلسات است که بر پایه مدل‌های کوچینگی شکل می‌گیرد. در این فصل با معروف‌ترین مدل‌های کوچینگی از قبیل مدل Grow و Oscar و نحوه به کار گیری آن ها در جلسات کوچینگ آشنا می‌شوید. در پایان کتاب هم یک نمونه جلسه کوچینگی آورده شده تا ببینید یک جلسه کوچینگی چگونه برگزار می‌شود.

 

 

آکادمی کوچینگ مهراز

آموزش کوچینگ مدیران در همدان

سئوی سایت در همدان

 

 

سایت اصلی : آکادمی مهراز

علی اعتمادی فر بازدید : 30 جمعه 19 دی 1399 نظرات (0)

سازمان‌ها زمان، تلاش و منابع بسیاری را صرف شناسایی و توسعه استعداد رهبری به عنوان ابزاری برای تضمین مزیت رقابتی آتی می‌کنند. غالبا این برنامه‌ها شواهدی دالّ بر کارایی، قابلیت ایجاد پیامدهای مطلوب یا بازگشت سود سرمایه ارائه نکرده‌اند. به علاوه، معمولا تاثیر توسعه رهبری تنها چندین ماه یا چند سال بعد از شروع آن مشاهده می‌شود و تاثیر آنی ندارد. توسعه رهبری ابزارهای متفاوتی دارد که ساختار و محتوای آن توسط دپارتمان‌های توسعه سرمایه‌های انسانی مشخص می‌شود و بسیاری از سازمان‌ها از سر عادت، تعداد یا سهولت دسترسی به نیروی کار را بعنوان ابزاری برای صرفه جویی در هزینه‌ها انتخاب می‌کنند. حقیقت اینجاست که بسیاری از سازمان‌ها از ترکیبی از روش های توسعه برای شناسایی و توسعه استعداد (کارکنان دارای پتانسیل بالا HiPo) برای جایگاه رهبری آتی سازمان استفاده می‌کنند.

با این‌حال، یک گرایش مشترک وجود دارد که نشان می‌دهد سازمان‌ها ترجیح می‌دهند برای توسعه و پرورش استعداد رهبری، محصولات و ابزارهای اختصاصی خود را بسازند. این پدیده عمدتا ناشی از این سوءبرداشت است که یک محصول کاملا اختصاصی و انحصاری همان چیزی است که رقیب ندارد و به همین خاطر مزیت رقابتی بهتری ایجاد می‌کند. متاسفانه، اکثر این محصولات اختصاصی پیامدها و نتایج مطلوبی برای سازمان ایجاد نمی‌کنند. معمولا تحقیقات درباره این ابزارها، طراحی، ساخت، اجرا و ارزیابی آنها چندین سال طول می‌کشد و در نهایت، بسیاری از آنها نمی‌توانند نتایج دلخواه را هم حاصل نمایند. غالبا این محصولات توسعه رهبری اختصاصی هزینه هنگفتی بر دوش منابع سازمان تحمیل می‌کنند. به نظر می‌رسد که در بیشتر دپارتمان‌‌های توسعه یک گذار از فرهنگ ره‌یاری (کوچینگ) صورت گرفته است. درحالی‌که بسیاری از سازمان‌ها همچنان از ره‌یاری (کوچینگ) به عنوان یک ابزار توسعه استفاده می‌کنند، برخی دیگر مجموعه‌ای از ابزارهای توسعه یا ترکیبی از آنها را به کوچینگ ترجیح می‌دهند. گاهی موانع بر سر راه ایجاد فرهنگ ره‌یاری (کوچینگ) ریشه در چند فاکتور متعدد، افسانه‌ها و سوءبرداشت‌ها درباره ره‌یاری (کوچینگ) دارند، مانند:

  • ره‌یاری (کوچینگ) معمولا پرهزینه است؛ چون یک اقدام فردی است، برخلاف انواع دیگر ابزارهای توسعه‌ی رهبری که به شکل گروهی قابل اجرا هستند.
  • نیازمند مهارت‌های تخصصی برای پرسنل داخلی است یا نیاز به همکاری با ره‌یاران (کُوچ های) خارج از سازمان یا موسسات ارایه دهنده خدمات ره‌یاری (کوچینگ) است که از نظر هزینه‌ای بازدارنده هستند.
  • ابهام و سردرگمی درباره مرزهای ره‌یاری (کوچینگ) با مواردی مثل مربی‌گری (منتورینگ) و مشاوره
  • سوءبرداشت درباره محرمانگی اطلاعات و موضوع حفظ حریم خصوصی درباره اینکه در یک رابطه ره‌یاری (کوچینگ) کدام اطلاعات باید فاش شوند و کدام نشوند و از کدام داده‌ها می‌توان استفاده کرد و از کدام‌ها نمی‌توان استفاده کرد.
  • این سوءبرداشت که ره‌یاری (کوچینگ) فقط و فقط به توسعه فردی توجه دارد و نمی‌تواند دیگر چالش‌های سازمانی را برطرف کرده و یا هماهنگی در کل سازمان را تسهیل کند؟
  • دست کم گرفتن کوچینگ با این باور که بیشتر شبیه یک درمان و روابط درمانی است.

من در اینجا قصد ندارم بگویم ره‌یاری (کوچینگ) چیست و آیا می‌تواند تنها ابزار توسعه‌ای باشد یا نه. آنچه در پی انتقال آن هستم این است که سازمان‌ها نباید با عجله و شتاب مزایای صریح و واضح کوچینگ مدیران ارشد و کوچینگ رهبران را نادیده بگیرند. مسلما ره‌یاری (کوچینگ) برای همه مدیران و رهبران مشتاق مناسب نبوده و گاهی تنوع در عملکرد و اختلاف هزینه/فایده به‌خاطر سازگاری و هماهنگی کُوچ/رهبر و انواع فرضیات فرهنگی سازمانی بسیار بالاست. با این‌حال، برای رهبران مشتاق و رهبران فعلی و خودِ سازمان به عنوان یک کل، مزایای صریح و شفافی دارد. گاهی برای ساخت یک محصول اختصاصی لازم نیست همه چیز را زیر و رو کنید. گاهی ساده‌ترین ابزار همان است که بیشترین تاثیر را روی توسعه فردی و حرفه‌ای، همسوسازی سازمان و توسعه بهینه رهبران آتی و پشتیبانی از رهبران فعلی داشته باشد.

  1. تسهیل مشارکت جمعی

ره‌یاران (کُوچ ها) می‌توانند مانند متخصصان استراتژیک تغییر عمل کرده و در تاثیرگذاری بر ذی‌نفعان، استراتژی کسب و کار و ساختار و طراحی سازمانی به رهبران کمک کنند. ره‌یاری (کوچینگ) امکان توسعه استراتژیک روابط مشارکتی را فراهم می‌سازد تا به سوی یک هدف کلان کسب و کار حرکت کنند، و درعین حال منجر به توسعه فردی و حرفه‌ای می شود. رهبران می‌توانند با کمک ره‌یاران (کُوچ‌ها) بسوی اهداف و برنامه‌های اجرایی توافقی و همسو با اهداف و استراتژی های کلی کسب و کار حرکت کنند و ذی نفعان کلیدی سازمان را تحت تاثیر قرار دهند. محور اصلی ره‌یاری (کوچینگ) و روابط رهبری کارآمد، ایده روابط کاری مشارکتی است تا ره‌یاران (کُوچ‌ها) بتوانند برای تاثیرگذاری بر دیگر روابط کلیدی، ساختارها و فرایندها با رهبران همکاری کنند. از آنجا که ره‌یاران (کُوچ‌ها) به ندرت از همان دپارتمان رهبران هستند، ره‌یاری (کوچینگ) به رهبران کمک می کند به روش های هماهنگ سازی اقدامات، به حداقل رساندن فشار کاری و به حداکثر رساندن مشارکت فکر کنند. به علاوه، با کمک ره‌یاری (کوچینگ) فرصت همکاری مشارکتی واقعی بوجود می آید زیرا که هیچ تهدید رقابتی بین ره‌یار (کُوچ) و رهبر وجود ندارد.

  1. بررسی تعارضات تغییر روانشناختی

معمولا اقدامات برای تغییر و بهبود اثربخشی رهبری با مقاومت در برابر تغییر همراه هستند. در چنین شرایطی ره‌یاری (کوچینگ) فرصت لازم برای درک، شناخت و کاهش این مقاومت روانشناختی را در اختیار رهبران قرار می دهد. رهبران کارآمد از ره‌یاری (کوچینگ) به عنوان ابزاری برای شناسایی مقاومت روانشناختی درونی خودشان و تیم هایشان در مقابل تغییر و به حداقل رساندن آنها کمک می گیرند. ره‌یاران (کُوچ‌ها) به رهبران کمک می‌کنند تا مراحل تغییر، استراتژی‌های تغییر و وظایف لازم برای اجرای تغییر با حداقل مقاومت را درک کنند.

  1. ایجاد فرهنگ ره‌ياري (کوچینگ)

رابطه ره‌یاری (کوچینگ) غالبا چالش های خاص رو در روی یک رهبر را مورد بررسی قرار می دهد، اما همزمان مانند یک الگو مهارت های ره‌یاری (کوچینگ) را به رهبر یاد می دهد. در عوض، رهبرانی که با ره‌یاران (کُوچ‌ها) کار می کنند بیش از رهبرانی که فقط به هدایت تیم می‌پردازند به کارِ ره‌یاری (کوچینگ) می‌پردازند. به این ترتیب رهبران می‌توانند پرسنل خود را بسوی مکالمات متمرکز و هدفمند و عملکرد ارتقاءیافته هدایت کنند که منجر به تربیت افراد و تیم‌هایی با عملکرد بالا می‌شود. این رویکرد ره‌یاری (کوچینگ)، روی ایجاد فرهنگ ره‌یاری (کوچینگ) تاثیر بالا به پایین دارد که تفکر، توسعه، رشد، عملکرد بالا و برقراری ارتباط آزاد و شفاف را تقویت می‌کند. ره‌یاری (کوچینگ) می‌تواند یک مهارت و استراتژی تاثیرگذار قدرتمند باشد که همه رهبران باید قادر به دسترسی و استفاده از آن‌ها در هدایت افراد و تیم هایشان باشند. به علاوه، ره‌یاری (کوچینگ) یک رابطه تاثیرگذاری است.

  1. ایجاد تعادل فردی و سازمانی

از رهبران انتظار می رود از سطح بالای آگاهی فردی و مقررات برخوردار باشند؛ که ویژگی‌های کلیدی رهبران کارآمدی هستند که دارای سطح بالایی از هوش هیجانی هستند. یک رابطه ره‌یاری (کوچینگ) می‌تواند به رهبران آتی و فعلی به تامل درباره سبک‌های رهبری‌شان، استراتژی‌های تاثیرگذاری، نقاط قوت، حوزه‌های مختلف توسعه و اولویت‌های رفتاری و درک آن‌ها کمک کند. همه این موارد برای یک رهبر از اهمیت بالایی برخوردارند. محصولات و ابزارهای توسعه رهبری، زمان را صرف تسهیل درک و ارتقاء حوزه های هوش هیجانی و خوداندیشی فردی می‌کنند. اما در رابطه ره‌یاری (کوچینگ) این تمرکز فردی با توسعه شناخت فردی به عنوان ابزاری برای پرداختن به چالش‌ها، اهداف و استراتژی‌های سازمانی بالانس می‌شود. ره‌یاری (کوچینگ) امکان ایجاد تعادل بین نیازهای فردی و کسب و کار را فراهم می‌سازد. آن دسته از برنامه‌ها یا اقدامات ابتکاری توسعه رهبری که تنها روی مولفه‌های فردی یا کسب و کار تمرکز می‌کنند؛ عامل کلیدی توسعه رهبری جامع را نادیده می‌گیرند.

  1. انعطاف‌پذیری و چابکی

ره‌یاری (کوچینگ) به یک رهبر اجازه می دهد تا درباره بهترین روش ها تامل کرده، آنها را نقادانه ارزیابی کرده و سپس رو به جلو حرکت کند. همچنین می‌تواند با تامل و تفکر درباره فاکتورهای فردی، اولویت‌ها و سبک‌های رهبری یا تاثیرگذاری را در میان رهبران آتی و فعلی تقویت کند. یعنی، رهبرانی که در ره‌یاری (کوچینگ) فرصت دارند درباره اولویت‌های خود تامل کرده و آن‌ها را نقادانه مورد ارزیابی قرار دهند در تطبیق با شرایط مختلف از جایگاه بهتری برخودار بوده و می‌توانند استراتژی‌ها و رفتارهای متفاوتی در پیش گرفته، یا از مجموعه مهارت‌های خود به گونه‌ای متفاوت برای تضمین حداکثر تاثیر و کارایی بهره ببرند.

  1. ساختار، دامنه و عملکرد متغیر

به‌علاوه، می‌توان از ره‌یاری (کوچینگ) برای پرداختن به چالش‌های بسیار خاص عملکرد یا تفکر درباره تغییر در فرایندهای گسترده سازمانی استفاده کرد. همچنین می‌توان از آن به‌صورت غیررسمی و برحسب شرایط یا به عنوان یک ابزار رهبری پیوسته با برنامه‌ریزی و زمان‌بندی قبلی استفاده کرد. اندازه، دامنه و عملکرد ره‌یاری (کوچینگ) بسته به نیازهای رهبر و سازمان متغیر است. به این ترتیب می‌توان از آن به عنوان یک ابزار فردی برای توسعه و پشتیبانی از رهبران بصورت یک رویکرد جمعی بهره برد.

  1. فراتر از مهارت‌های فنی رهبری

کوچینگ مديريت و رهبری چیزی فراتر از توسعه مهارت‌های فنی و عمومی رهبری است. درعین حال که ره‌یاری (کوچینگ) درمان نیست، به رهبران آتی و فعلی اجازه می‌دهد انعطاف‌پذیری فردی برای مواجهه با چالش‌ها و فشارهای رهبری را توسعه دهد. کوچینگ رهبری در شناسایی محرک‌ها، روش‌های ناکارآمد تفکر، احساسات یا رفتارها که منجر به چرخه‌های مضر ناکارآمدی می‌شوند به رهبران کمک می‌کند. در نتیجه، ره‌یاری (کوچینگ) رهبری می‌تواند مانند یک فرصت کنکاش، درک و تطبیق در واکنش‌های شناختی، احساسی و رفتاری آن‌ها به وقایع بحرانی و شکستن چرخه‌های ناکارآمدی و تضمین موفقیت عمل کند. به‌علاوه، ره‌یاری (کوچینگ) می‌تواند به انواع مسائل مانند ایجاد معنا و ارزش، مدیریت تعارض‌ها، بهبود ارتباطات، مهارت‌های حل مسئله، مدیریت زمان، مهارت‌های هدف‌گذاری، حفظ روابط و بهره‌برداری از آن‌ها بپردازد.

  1. برقراری ارتباط، حلقه‌های بازخورد و تامل

معمولا رهبران مشتاق و فعلی از ترس ناشایست به‌ نظر رسیدن از دیدگاه همتایان یا رهبران سازمانی فعلی به صورت جدی سعی در پنهان کردن نقاط ضعف یا نیازهای توسعه‌ای خود دارند. به همین خاطر گاهی گردآوری داده‌های مهم و مرتبط درباره آن‌ها دشوار می‌شود؛ از این‌رو اقدامات توسعه رهبری موفقیت چندانی حاصل نخواهد کرد. ره‌یاری (کوچینگ) رهبری امکان ایجاد خطوط پیوسته‌ی ارتباطاتِ آزاد و شفاف را فراهم ساخته و نشان داده است که ابزاری کارآمد برای پرداختن به دغدغه‌های رهبران و نیازهای آن‌ها و دسترسی به آن دسته از منابع اطلاعاتی است که خودشان سعی در پنهان نگه داشتن آن‌ دارند. معمولا بخشی از توسعه رهبری شامل تامل درباره‌ی منابع فردی مانند تاثیر روی طرز فکر رهبران، احساسات یا رفتارهای آن‌هاست. ره‌یاری (کوچینگ) به رهبران مشتاق و فعلی فرصت تامل و ارزیابی نقادانه نقش‌هایشان در یک فضای امن را فراهم می‌سازد. معمولا این اشتراک گذاری فردی و تامل در برنامه‌های توسعه گروهی یا دریافت ره‌یاری (کوچینگ) از جانب همتایان رقیب دشوار است.

  1. روش‌های مداخله‌ای هدف‌مند و آنی

ره‌یاری (کوچینگ) رهبری فقط یک مکالمه نیست. ابزارهای توسعه رهبری معمولا به عنوان ابزاری برای توسعه مهارت‌های تکنیکی خاص یا آموزش برخی قابلیت‌ها در گذر زمان استفاده می‌شوند. اما ره‌یاری (کوچینگ) امکان ارائه‌ی فرصت توسعه‌ی هدفمند – برای توسعه‌ی مهارت‌های شغلی و حرفه‌ای به صورت آنی را فراهم می‌سازد. قراردادهای ره‌یاری (کوچینگ) برای پرداختن به چالش‌های عملکرد و دستیابی به برخی پیامدهای سازمانی مورد توافق قرار می‌گیرند. معمولا یک ره‌یار (کُوچ) و یک رهبر به صورت مشارکتی برای یافتن راه‌حلِ یک مسئله با هم کار می‌کنند، روی راه‌حل‌های احتمالی تامل می‌کنند و بر سر چگونگی ارزیابی پیامدها و اجرای برنامه‌های عملیاتیِ خاص در یک چارچوب زمانی مشخص به توافق می‌رسند، که مزایای آن در لحظه مشهود است و لازم نیست منتظر بمانند که رهبر بعد از چندین ماه یا سال بر یک مهارت خاص تسلط پیدا کند. به علاوه، کل سازمان، رهبر، تیم‌های آن‌ها و مشتریان نیز بلافاصله از این تاثیر و پیامد سود خواهند جست.

  1. توزیع رهبری فراتر از رهبری اقتداری و رسمی

برخلاف بسیاری از برنامه‌ها یا اقدامات توسعه رهبری، ره‌یاری (کوچینگ) رهبری صرفا در جهت توسعه رهبران مشتاق یا استعداد‌های دارای پتانسیل بالا (HiPo) عمل نمی‌کند، بلکه برای پشتیبانی از رهبران فعلی و کارمندان دیگر در نیروی کار مفید است. ره‌یاری (کوچینگ) رهبری پا را فراتر از مرزهای رهبری گذاشته و یک ابزار مثبت و قدرتمند برای توسعه‌ی مهارت‌های رهبری از طریق نیروی کار است. هر چه سازمان‌ها ساختارهای سازمانی یک‌دست‌تری در پیش بگیرند و انتظارات را بر پایه‌ی رهبری توزیعی قرار دهند، ره‌یاری (کوچینگ) می‌تواند برای آن‌ها بهترین ابزاری باشد که به توسعه رهبری اجازه می‌دهد در همه‌ی سطوح به صورت رسمی و غیررسمی توزیع شود. این مسئله روی افراد، فرایندها، تکنولوژی‌ها و عملکرد مالی سازمان نیز تاثیر به‌سزایی دارد.

 

 

آکادمی کوچینگ مهراز

آموزش کوچینگ مدیران در همدان

طراحی سایت در همدان

 

 

اصلی : آکادمی مهراز

علی اعتمادی فر بازدید : 31 پنجشنبه 18 دی 1399 نظرات (0)

کوچینگ مدیران اجرایی چیست؟

 

کوچینگ مدیران اجرایی ( Executive Coaching )، رویکردی پرس و جو محور جهت توسعه حرفه ای و شخصی مدیران است که اهدافی چون ایجاد آگاهی و فعالیت های مبتنی بر آن و تسهیل یادگیری و رشد ، دارد. تمرکز آن بر روی افزایش کارایی افراد با کمک به آنها در توسعه و حفظ نگرش ها و دیدگاه های جدید، مهارت و رفتار است.

یک کوچ مدیران اجرایی، خود فردی حرفه ای است که با افراد (معمولا مدیران، اما اغلب با کارکنان بالقوه مستعد پست های مدیریتی) کار می کند تا به آنها کمک کند که خود آگاهی خود را افزایش دهند، اهداف را خود روشن کنند، به برنامه های توسعه فردی خود دست یابند، توانایی بالقوه خود را کشف کنند، و به عنوان یک عضو تاثیر گذار در شرکت عمل کنند.

آنها مشاوره یا درمانگر نیستند و معمولا از مشاوره یا ارائه راه حل مستقیم مشکلات مراجع خود خودداری می کنند. در عوض، آنها با مهارتی که دارند سوالاتی را می پرسند و مسائلی را بررسی می کنند که یک مدیر اجرایی خود موفق به یافتن راه حل مشکلات و مسائل خود شود.

 

کوچ های مدیریت اجرایی چه کاری انجام می دهند:

 

کوچ های اجرایی جلسات محرمانه و  حمایت کننده برای مراجعین خود برگزار می کنند. آنها با مهارت و ظرافت سوالات را مطرح می کنند، نگاه به یک موضوع خاص را به چالش می کشند، به شفافیت و وضوح بیشتر موضوع کمک می کنند و گاهی اوقات در صورتی که خود مراجع راضی باشد به صورت محدود توصیه هایی نیز ارائه می دهند.

کوچ های مدیران، در صورت لزوم به تست و بررسی های مشخصی همچون ارزیابی های شخصیتی ، ارزیابی 360 درجه و مصاحبه های اختصاصی نیز مبادرت می ورزند تا به خودآگاهی هر چه بیشتر مراجعین خود نسبت به خود کمک کنند.

 

کوچینگ مدیران اجرایی شامل چه مواردی می شود ؟

 

  • ارائه بازخورد
  • شناسایی فرصت هایی بهبود
  • ایجاد آگاهی
  • تسهیل گری راه حل ها با شکل دهی به سوالات
  • هدف گذاری و ایجاد پلان کاری
  • تسهیل گری یادگیری
  • پشتیبانی و تشویق افراد برای بهبود در طولانی مدت
  • زیر نظر گرفتن پیشرفت و مسئول نگاه داشتن افراد

 

کوچینگ مدیران اجرایی شامل چه مواردی نمی شود؟

 

  • ارائه توصیه و مشاوره
  • روان درمانی
  • تصحیح اشتباهات برای افراد به طور مستقیم
  • مدیریت کارایی افراد به طور مستقیم
  • تصحیح ایرادات رفتاری به صورت مستقیم
  • منتورینگ

 

فواید کوچینگ مدیران اجرایی:

 

  • بهبود کارایی و افزایش کارآمدی
  • بهبود خصوصیات اخلاقی
  • کاهش عقب گرد در مسیر شغلی
  • کمک به کشف استعداد ها
  • افزایش اعتماد به نفس
  • ایجاد مهارت های جدید
  • افزایش شانس دستیابی به اهداف

 

فرآیند کوچینگ:

 

یک دوره معمولی کوچینگ برای مدیران ممکن است حدود 6 ماه زمان نیاز داشته باشد اما با توجه به شرایط می تواند بین 3 تا 12 ماه نیز متغیر باشد. هر چقدر مسائلی که یک مدیر یا فردی که کاندید مدیریت است، با آن روبروست بزرگتر باشد، مدت زمان کوچینگ نیز افزایش خواهد یافت.

در اغلب موارد کوچ های مدیران اجرایی به سازمان ها دعوت می شوند تا با افراد زیر جلسات کوچینگ داشته باشند:

  • مدیرانی که نیاز به حمایت دارند تا بتوانند به سطوح بالاتری از مدیریت دست یابند یا با سطح مدیریتی که به تازگی در آن وارد شده اند ، سازگار شوند.
  • مدیرانی که برای سازمان با ارزش هستند اما مسائل و مشکلات اساسی در خصوص کارایی خود دارند
  • مدیرانی که به تازگی در سازمان استخدام شده اند و نیاز است تا بلافاصله با سازمان و همکاران هم سطح خود سازگار شوند.
  • مدیران ارشد که در جلسات خود با مدیران هم عرض چالش داشته و نیاز به تسهیل گر جلسات دارند
  • گروهی از مدیران که با تصمیم مدیران ارشد می بایست برای افزایش کارایی و کارآمدی به صورت گروهی در جلسات شرکت نمایند

 

مراحل انجام کوچینگ :

 

  • ارزیابی های اولیه ( 360 درجه و … )
  • هدف گذاری
  • برگزاری جلسات کوچینگ و توسعه حرفه ای و شخصی مدیران
  • اندازه گیری نتایج

محرمانگی جلسات کوچینگ و اطلاعاتی که بین کوچ و مراجع رد و بدل می شود مهمترین قسمت جلسات کوچینگ است

 

آنچه که بوسیله کوچ مدیران اجرایی ارائه می گردد:

 

کوچ در برابر مراجع ، مدیر وی و در پاره ای مواقع مدیر منابع انسانی سازمان مسئول است. هیچیک از اطلاعاتی که در جلسات کوچینگ بین کوچ و مراجع رد و بدل می شود بدون اجازه مراجع در اختیار مدیر وی و مدیر منابع انسانی سازمان قرار نخواهد گرفت. اما در پاره ای مواقع در صورتی که کوچ صلاح بداند و با تکیه بر اصول اخلاقی ICF با هماهنگی مراجع بین او و مدیر مستقیم یا سایر مدیران ممکن است جلسات تسهیل گری برگزار نماید.

حمایت مدیران ارشد حیاتی است و پشتیبانی از مراجع تا دستیابی به نتایج رضایت بخش بوسیله کوچ ادامه خواهد یافت.

 

چه کسانی کوچ های مدیران اجرایی را به استخدام در می آورند:

 

شرکت هایی به استخدام کوچ مدیران اقدام می کنند که نیاز دارند تا برخی مسائل مربوط به مدیران اجرایی امروز یا آینده خود را روشن یا حل کنند. امروزه اکثر شرکت ها کوچینگ مدیران اجرایی را به عنوان راهی برای سرمایه گذاری در مدیران ارشد و  افراد با پتانسیل های بالای مدیریتی می شناسند. دیگر در شرکت ها وجود کوچ ها یک امر محرمانه نیست بلکه به عنوان نمادی برای پیشرو بودن است.

در حالی که به صورت سنتی مدیران ارشد سازمان ( مانند مدیران عامل یا رئسای هیئت مدیره ) به استخدام کوچ مدیران می پردازند، اینکه شرکت ها ( اغلب دپارتمان های منابع انسانی آنها ) به عنوان بخشی از برنامه توسعه انسانی بخواهند از خدمات کوچینگ استفاده کنند رایج شده است.

خصوصا مدیران جوان در ابتدای دوره مدیریتی خود با چالش های زیادی روبرو می شوند که حتی فکرش را هم نکرده اند و کمک به مدیران یا افرادی که کاندیدای مدیریت در شرکت هستند به معنی کمک به توسعه منابع انسانی و افزایش سود آوری شرکت است . علاوه بر این، کوچینگ به منظور اصلاح مشکلات رفتاری و کمک به افراد در حل اختلافات میان فردی نیز کاربرد دارد.

 

چه زمانی افراد یا شرکت ها نباید به استخدام کوچ مدیران اقدام نمایند:

 

  • افراد هیچ اعتقادی به اینکه به کوچ نیاز دارند یا کوچ می تواند برایشان مفید باشد، نداشته باشند. همچنین افراد اعتقادی به اینکه نیاز به خود اگاهی بیشتر دارند و تغییراتی را باید در خود ایجاد کنند، ندارند.
  • به دنبال توصیه و مشاوره مدیریتی هستند.
  • بخواهند مدیرانی را در سازمان نگاه دارند عملا در حال خروج از سازمان هستند.
  • توان پرداخت هزینه استخدام کوچ های آموزش دیده و معتبر را ندارند.
  • مدیران ارشد سازمان خود را مستقل از فرآیند کوچینگ فرض کرده و تنها می خواهند به عنوان یک پروژه آن را برون سپاری نمایند.

 

آکادمی کوچینگ مهراز

کوچینگ مدیران در همدان

طراحی سایت در همدان

 

 

سایت اصلی : آکادمی مهراز

تعداد صفحات : 10

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 92
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 9
  • آی پی دیروز : 22
  • بازدید امروز : 18
  • باردید دیروز : 46
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 117
  • بازدید ماه : 301
  • بازدید سال : 1,797
  • بازدید کلی : 6,463